Αθηνά Οικονομάκου: Σαββατοκύριακο στη γενέτειρά της!

Η Αθηνά Οικονομάκου έγινε για πρώτη φορά μαμά κι από εκείνη την ημέρα άλλαξε όλη της η ζωή. Τον τελευταίο ενάμιση μήνα περίπου ζει στιγμές οικογενειακής ευτυχίας και ο μικρός έχει κλέψει την καρδιά της! Παρά το γεγονός ότι παραμένει ακόμη ξύπνια τις νύχτες για τις ανάγκες του μωρού της δεν θα άλλαζε με τίποτα στον κόσμο την χαρά της μητρότητας που βιώνει τις τελευταίες εβδομάδες.

Όσο περνάει ο καιρός, η Αθηνά έχει ξεκινήσει δειλά δειλά τις πρώτες τις βόλτες, ενώ πριν μερικές μέρες επέστρεψε και στο γραφείο της! Το Σαββατοκύριακο, όμως, έκανε την πρώτη της απόδραση μετά τη γέννηση του γιου της και δεν μπορούσε να διαλέξει πιο όμορφο και σημαντικό μέρος για εκείνη. Η γνωστή ηθοποιός ταξίδεψε με την οικογένειά της στο Γύθειο, τον τόπο καταγωγής της!

Να θυμίσουμε πως την τελευταία φορά που η Αθηνά βρέθηκε στη γενέτειρά της ήταν πριν μερικούς μήνες, όπου επισημοποίησε τη σχέση της με τον Φίλιππο Μιχόπουλο, ανεβαίνοντας τα σκαλιά του Δημαρχείου του Γυθείου. Φυσικά, η χαρά της ηθοποιού ήταν απερίγραπτη καθώς επέστρεψε στον τόπο καταγωγής της πλέον ως μητέρα!

Δες τα στιγμιότυπα:

https://www.instagram.com/p/BiMwYmMF8JD/?taken-by=athinao1konomakou

https://www.instagram.com/p/BiJxq9kFdC2/?taken-by=athinao1konomakou

Read More

And More