Αθηνά Οικονομάκου: Σαββατοκύριακο χαλάρωσης και spa σε γνωστό ξενοδοχείο της Αθήνας! [pics,vid]

Ένα όμορφο Σαββατοκύριακο πέρασε η Αθηνά Οικονομάκου! Φυσικά, δεν συγκρίνεται με το προηγούμενο, το οποίο θα το θυμάται σε όλη της την ζωή, καθώς η αγαπημένη ηθοποιός παντρεύτηκε τον σύντροφό της, Φίλιππο Μιχόπουλο. Το ζευγάρι επισημοποίησε την σχέση του, με πολιτικό γάμο στο Δημαρχείο του Γυθείου, γενέτειρα της ηθοποιού, λίγο πριν υποδεχτεί στον κόσμο το πρώτο του παιδί. Στο πλευρό τους βρίσκονταν η οικογένειά τους και τα πολύ αγαπημένα τους πρόσωπα και η Αθηνά έζησε την ημέρα του γάμου της, όπως ακριβώς την είχε ονειρευτεί.
Το ζευγάρι επέστρεψε στην Αθήνα και στις επαγγελματικές του υποχρεώσεις την Δευτέρα κιόλας, με την Αθηνά να ξεκινά τις ετοιμασίες για την χειμερινή σεζόν! Έτσι, γεμάτη όρεξη, ξόδεψε μόλις 18 ώρες για να ετοιμάσει και να οργανώσει τις ντουλάπες του σπιτιού τους. Η ηθοποιός, η οποία διανύει τον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της, περίμενε πως και πως το Σαββατοκύριακο να χαλαρώσει.

Η Αθηνά χαλάρωσε σπίτι της, με τον αγαπημένο της σκυλάκο, ενώ το βράδυ έβαλε τα καλά της και βγήκε για φαγητό, με τον σύζυγό της! Η ίδια δεν παρέλειψε να ανεβάσει το εντυπωσιακό της ντύσιμο στα Instagram Stories της, ενώ στη συνέχεια μας έδειξε τι καλό έφαγε. Φαίνεται πως η εγκυμονούσα ηθοποιός είχε όρεξη για παστίτσιο!
Την Κυριακή, η Αθηνά Οικονομάκου βρέθηκε σε γνωστό ξενοδοχείο στο κέντρο της Αθήνας και παρακολούθησε με χαρά το τελετουργικό της αλλαγής φρουράς μπροστά από το μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη. Η συνέχεια όμως περιλάμβανε beaute, spa και… μαξιλαροπόλεμο! Η όμορφη ηθοποιός ανέβασε μία φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου η ευτυχία ήταν ζωγραφισμένη στο πρόσωπό της. Η Αθηνά έχει μπει αισίως στον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της και η κοιλίτσα της έχει φουσκώσει πολύ.
Δες όλα τα στιγμιότυπα:

Read More

And More