Αθηνά Οικονομάκου: “Στην αρχή της σχέσης μας, ήταν τεράστιο το σοκ για τον Φίλιππο…” (video)

Η Αθηνά Οικονομάκου έκανε ένα διάλειμμα από τα τηλεοπτικά γυρίσματα της σειράς “Έλα στη Θέση μου” και βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή “Pop Up”. Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου για τη σχέση της με τον Φίλιππο Μιχόπουλο, της εξήγησε γιατί ήταν δύσκολο το πρώτο διάστημα που ήταν μαζί, ενώ αποκάλυψε και πως νιώθει έτοιμη να χαρίσει ένα αδερφάκι στον γιο της, Μάξιμο.

“Δεν ήταν εύκολος έρωτας. Φυσικά και είχε δυσκολίες. Στην αρχή ήταν τεράστιο το σοκ για τον Φίλιππο η δική μου δημοσιότητα από τη δουλειά μου, που λίγο μας απομάκρυνε για κάποιο διάστημα και μετά το πήρε απόφαση. Μετά το δέχτηκε. Σε έναν άνθρωπο που δεν έχει σχέση με αυτό το κομμάτι, δεν το γνωρίζει και δεν το θέλει στη ζωή του, είναι μεγάλο το σοκ και δύσκολη η αποδοχή της συνθήκης. Γενικά όλο αυτό δεν το προκαλώ, δεν το κάνω επίτηδες, ασχολούμαι με τη δουλειά μου… Στον πρώτο καιρό σοκαρίστηκε, αλλά μετά από λίγο κατάλαβε ότι δεν θα δημιουργήσει πρόβλημα στη δική μας ζωή” ανέφερε χαρακτηριστικά για τον Φίλιππο Μιχόπουλο.

Όσον αφορά το ενδεχόμενο ενός δεύτερου παιδιού, η Αθηνά Οικονομάκου απάντησε: “Θέλω πολύ να κάνω κι άλλο παιδί. Δυσκολεύτηκα τον πρώτο καιρό με τον μικρό, γιατί άλλαξε πολύ η ζωή μου. Ήταν απόφασή μας με τον άντρα μου, αλλά δεν ξέρεις ποτέ τι να περιμένεις. Ζορίστηκα τον πρώτο καιρό. Καθώς περνάει ο καιρός και το συνειδητοποιείς, η ζωή σου γίνεται… Δεν υπάρχει πιο ωραίο πράγμα. Είμαι σε μια πολύ ισορροπημένη φάση της ζωής μου, είμαι έτοιμη για ένα ακόμη παιδί”.

 

Read More

And More