Αθηνά Οικονομάκου: Στην τελική ευθεία για να γεννήσει – Η φωτογραφία και το χιουμοριστικό μήνυμα

Πως και πως περιμένουν η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος την κόρη τους, ωστόσο εκείνη δεν λέει να αποχωριστεί την κοιλίτσα της μανούλας της.

Η γνωστή ηθοποιός έχει μπει στον ένατο μήνα της εγκυμοσύνης της από τις πρώτες ημέρες του Μαΐου και αν και πίστευε ότι θα υποδεχθεί την κόρη της τον τελευταίο μήνα της άνοιξης, τελικά εκείνη την εξέπληξε.

Ο Ιούνιος ήρθε και η Αθηνά Οικονομάκου εξακολουθεί να βρίσκεται σε αναμονή. Μπορεί η ηθοποιός να απολαμβάνει τις στιγμές με τη φουσκωμένη κοιλίτσα της, όμως η ανυπομονησία για να γνωρίσει την κόρη της μεγαλώνει.

Το απόγευμα της Τρίτης, η μέλλουσα μανούλα δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram μια φωτογραφία από την περίοδο της εγκυμοσύνης και σχολίασε χιουμοριστικά το γεγονός ότι η κόρη της δεν βιάζεται να βρεθεί στην αγκαλιά της μητέρας της. 

“Κάποια περνάει πολύ καλά, απ´οτι φαίνεται, μέσα στην κοιλίτσα μου και δεν λέει να βγει…”, έγραψε χαρακτηριστικά η Αθηνά Οικονομάκου. Να σημειωθεί ότι η ηθοποιός διανύει την 39η εβδομάδα της κύησης. 

Δες την ανάρτηση:

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Athina (@athinao1konomakou)

Read More

And More