Αθηνά Οικονομάκου: Ταξίδι στο Λονδίνο ως καλεσμένη στους βασιλικούς Ιπποδρόμους στο Άσκοτ! Φωτογραφίες και βίντεο

Μετά από μια μικρή εξόρμηση στην Σαντορίνη αλλά και μια μίνι επιστροφή στην πρωτεύουσα, η Αθηνά Οικονομάκου μπήκε ξανά στο αεροπλάνο! Η δημοφιλής ηθοποιός βρίσκεται ήδη από το βράδυ της Παρασκευής στην Μεγάλη Βρετανία, ως καλεσμένη διάσημης εταιρίας ρολογιών για να παρευρεθεί στο Royal Ascot. Για όποιον δεν γνωρίζει, οι βασιλικές Ιπποδρομίες διοργανώνονται τα τελευταία 300 χρόνια και στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος βρίσκεται η βασιλική οικογένεια, η οποία πάντα δίνει το παρών.

Η Αθηνά Οικονομάκου δήλωσε στους διαδικτυακούς της φίλους στα social media ότι πρόκειται να ζήσει μια μοναδική εμπειρία ζωής, ενώ μάλιστα κατάφερε να δει από κοντά την Βασίλισσα Ελισάβετ! Φυσικά δεν θα μπορούσε να μην τραβήξει Instagram Stories την εξοχής υψηλότης! Η γνωστή ηθοποιός δεν είναι μόνη της αλλά μαζί της βρίσκεται και η γνωστή σχεδιάστρια μόδας Χριστίνα Κοντοβά. 

 

Καρέ-καρέ η άφιξη της βασίλισσας Ελισάβετ

Το πρωί του Σαββάτου, οι δύο γυναίκες έκαναν ξενάγηση στους βασιλικούς στάβλους, λίγο πριν βρεθούν στα VIP για να παρακολουθήσουν από κοντά τους αγώνες. Μάλιστα, η Αθηνά Οικονομάκου και η Χριστίνα Κοντοβά… έκαναν και καινούργιους φίλους μιας και πήγαν να γνωρίσουν τα άλογα του ιπποδρόμου! Ως γνωστό στο Royal Ascot υπάρχει dress code, το οποίο θέλει τις γυναίκες να φορούν άκρως εντυπωσιακά καπέλα! Κάθε χρόνο, η μία προσπαθεί να διαλέγει πιο εξωφρενικά καπέλα από την άλλη, με σκοπό να κλέψουν τις εντυπώσεις.

Η πρωταγωνίστρια της σειράς “Έλα στη Θέση μου” επέλεξε ένα κίτρινο καπέλο μαζί με το floral maxi φόρεμά της, ενώ η σχεδιάστρια μόδας έκανε ένα άκρως chic ντύσιμο στα λευκά, το οποίο συνδύασε με ένα μπλε καπέλο.

Το ταξίδι… συνεχίζεται!

Read More

And More