Αθηνά Οικονομάκου: Θυμάται την ημέρα που γνώρισε τον Φίλιππο Μιχόπουλο πριν από οκτώ χρόνια

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος μετρούν περίπου οκτώ χρόνια κοινής πορείας και μαζί έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, τον Μάξιμο και τη Σιέννα.

Τον Νοέμβριο του 2017 το ζευγάρι παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο στο Γύθειο ενώ σχεδόν ένα χρόνο μετά και συγκεκριμένα τον Οκτώβριο του 2018 πραγματοποιήθηκε ο θρησκευτικός γάμος του στη Μύκονο.

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος φαίνεται πως έχουν καταφέρει να βρουν το… κλειδί της επιτυχίας, αφού οκτώ χρόνια μετά την πρώτη τους συνάντηση παραμένουν αγαπημένοι και ερωτευμένοι, όπως τον πρώτο καιρό της σχέσης τους.

Το απόγευμα του Σαββάτου, το ζευγάρι έδωσε το παρών στη βάφτιση της κόρης ενός φιλικού ζευγαριού και εκεί συνάντησε πολλά αγαπημένα του πρόσωπα. Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν και οι άνθρωποι που ήταν παρόντες στη γνωριμία του ζευγαριού το καλοκαίρι του 2013 στο νησί των Ανέμων.

Η Αθηνά Οικονομάκου θυμήθηκε εκείνη την ημέρα και δημοσιεύοντας μια φωτογραφία στο προφίλ της στο Instagram, σημείωσε: “Με αυτούς τους απίθανους τύπους γνώρισα τον άντρα μου… σχεδόν 8 χρόνια πίσω… Πόσο μου είχε λείψει να είμαστε όλοι μαζί πάλι”.

Δες τη φωτογραφία:

Read More

And More