Αθηνά Οικονομάκου: Το διάλειμμα από τα γυρίσματα και η απόδραση στην Μύκονο για τις ετοιμασίες του γάμου! [pics,video]

Λένε ότι το καλοκαίρι τελειώνει… όταν η Αθηνά Οικονομάκου φεύγει από την Μύκονο! Η αγαπημένη ηθοποιός μπορεί να άφησε για λίγο το αγαπημένο της νησί αλλά το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε επέστρεψε στην βάση της. Η ταλαντούχα Αθηνά έχει ξεκινήσει και επίσημα τα γυρίσματα της επιτυχημένης σειράς του Alpha “Έλα στην θέση μου”, όπου πρωταγωνιστεί μετά την περσινή της αποχή λόγω εγκυμοσύνης αλλά εδώ και δύο ημέρες αποφάσισε να κάνει μία μικρή απόδραση.

Άλλωστε, η Αθηνά Οικονομάκου έχει να κανονίσει όλες τις λεπτομέρειες για τον θρησκευτικό της γάμο με τον σύζυγό της Φίλιππο Μιχόπουλο και θα πρέπει να ταξιδεύει για το κοσμοπολίτικο νησί συχνά πυκνά. Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το περιοδικό People, ο γάμος του ζευγαριού θα γίνει το Σάββατο 6 Οκτωβρίου στη Μύκονο, στο ξενοδοχείο Kivotos στον Ορνό, το οποίο ανήκει στην οικογένεια του επιχειρηματία. Κουμπάροι θα είναι η ηθοποιός Νίκη Παλληκαράκη και ο καλός φίλος του γαμπρού Μιχάλης Νέζης, οι οποίοι μάλιστα ήταν και οι μάρτυρες του πολιτικού τους γάμου στο Γύθειο.

Παράλληλα με τις γαμήλιες προετοιμασίες, η ταλαντούχα ηθοποιός προσπαθεί να χαλαρώνει και να ξεκουράζεται πάντα μαζί με τον γιο της, Μάξιμο, κάνοντας βόλτες στην παραλία και βουτιές στην πισίνα του πολυτελούς ξενοδοχείου του Φίλιππου.

Δες τα στιγμιότυπα από την απόδρασή της στην Μύκονο:

Read More

And More