Αθηνά Οικονομάκου: Το Γύθειο είναι το ησυχαστήριό της! Οι ξέγνοιαστες στιγμές με την οικογένειά της [pics]

Το φετινό καλοκαίρι είναι διαφορετικό για την Αθηνά Οικονομάκου, αφού εδώ και μερικές ημέρες βρίσκεται στη γενέτειρά της, το Γύθειο, μαζί με τον Φίλιππο Μιχόπουλο και τον γιο τους, Μάξιμο. Το ζευγάρι έχει φτιάξει εκεί μία εξοχική κατοικία και απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα από το… μπαλκόνι του.

Η γνωστή ηθοποιός και ο επιχειρηματίας προτίμησαν να ξεκινήσουν το καλοκαίρι τους από το ησυχαστήριό τους και να μην ταξιδέψουν σε κάποιο νησί, όπως έκαναν συνήθως. Άλλωστε, η Αθηνά Οικονομάκου έχει μεγάλη αδυναμία στο συγκεκριμένο μέρος, καθώς εκεί έχει ζήσει τα πιο όμορφα χρόνια της ζωής της, αυτά της παιδικής της ηλικίας.

Η πρωταγωνίστρια της σειράς “Έλα στη θέση μου” τροφοδοτεί τακτικά το προφίλ της στο Instagram με φωτογραφίες και βίντεο από τις διακοπές τους δείχνοντάς μας πως κυλούν ξέγνοιαστα οι μέρες τους στο Γύθειο. Πέρα από τις βουτιές στη θάλασσα και τα παιχνίδια με τον μικρό Μάξιμο, αγαπημένη συνήθεια της Αθηνάς Οικονομάκου είναι να χαλαρώνει στο μπαλκόνι της και να αγναντεύει τη θάλασσα.

Δες φωτογραφίες:

Η Αθηνά Οικονομάκου είναι ενθουσιασμένη με τις διακοπές της!

Read More

And More