Αθηνά Οικονομάκου: Το musical που απόλαυσε στο Broadway και οι βόλτες στην Times Square [pics,vid]

To ξεκίνημα της νέας χρονιάς βρήκε την Αθηνά Οικονομάκου και τον Φίλιππο Μιχόπουλο μαζί με τους φίλους τους στην αμερικανική μητρόπολη! Το αγαπημένο ζευγάρι επέλεξε να υποδεχθεί το 2020 με ένα μαγευτικό ταξίδι στην Νέα Υόρκη και να ζήσει μερικές ξέγνοιαστες στιγμές στους πιο πολυσύχναστους δρόμους του κόσμου. Η πρωταγωνίστρια της σειράς “Έλα στη θέση μου” και ο γνωστός επιχειρηματίας έχουν ήδη επισκεφτεί τα περισσότερα hot spot της πόλης και συνεχίζουν ακάθεκτοι!

Ωστόσο, αυτό που τους μάγεψε ήταν το γεγονός ότι παρακολούθησαν ένα από τα πιο κορυφαία και πολυβραβευμένα μιούζικαλ όλων των εποχών, το “Chicago” στο ιστορικό θέατρο Broadway. Η Αθηνά Οικονομάκου λατρεύει τη δουλειά της και μολονότι τα τελευταία χρόνια απέχει από το θέατρο για χάρη της οικογένειά της, δεν σταματά να παρακολουθεί παραστάσεις και να στηρίζει τους συναδέλφους της. Συνεπώς, δεν θα γινόταν να μην δει το “Chicago”.

Η γνωστή ηθοποιός ξετρελάθηκε τόσο με το θέατρο όσο και με το φαντασμαγορικό show της παράστασης, γεγονός που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους της στο Instagram. Η Αθηνά Οικονομάκου περίμενε πως και πως τη στιγμή που θα καθίσει σε μία από τις θέσεις του θεάτρου και έτσι δεν μπόρεσε λεπτό να πάρει τα μάτια της από τους πρωταγωνιστές.

Αμέσως μετά το τέλος της παράστασης η Αθηνά Οικονομάκου συνέχισε τις ξέγνοιαστες βόλτες της στην Times Square και παρά το τσουχτερό κρύο, δεν έπαψε στιγμή να χαμογελά!

Η Αθηνά Οικονομάκου είναι ερωτευμένη με την Νέα Υόρκη!

Read More

And More