Αθηνά Οικονομάκου: Το πρώτο μήνυμα μετά το γάμο της με τον Φίλιππο Μιχόπουλο

Με πολιτικό γάμο παντρεύτηκαν η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος και έγιναν όλα έτσι όπως τα ήθελαν. Το ζευγάρι επέλεξε για αυτή την σημαντική μέρα της ζωής του του το Δημαρχείο του Γυθείου. Η όμορφη πόλη της Λακωνίας είναι η γενέτειρα της ηθοποιού και οι λιγοστοί καλεσμένοι ταξίδεψαν μέχρι εκεί για να βρεθούν στο πλευρό της αλλά και του επιχειρηματία.

Οι πρώτες φωτογραφίες από την τελετή και όλα όσα έγιναν στο γαμήλιο πάρτι άρχισαν ήδη να κάνουν την εμφάνισή τους στα social media. Η ευτυχία της ηθοποιου, που σε λίγους μήνες θα φέρει στον κόσμο και το πρώτο της παιδί και καρπό του έρωτά της με τον επιχειρηματία, είναι ζωγραφισμένη στο πρόσωπό της. Μία μέρα μετά την τελετή ευχαρίστησε όλο τον κόσμο για τις ευχές του μέσα από μία φωτογραφία που ανέβασε στο instagram.

Δεν παρέλειψε βέβαια να ευχαριστήσει και τους καλεσμένους της που κράτησα το γλυκό της “μυστικό” μέχρι την “μεγάλη μέρα”, όπως την χαρακτηρίζει η ίδια. Η νιόπαντρη ηθοποιός επέλεξε για πρώτη φωτογραφία μετά το γάμο της να ανεβάσει ένα μαγευτικό τοπίο από το Γύθειο.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τις υπέροχες ευχές σας!!!! #justmarried ???????????????? Και στα δικά σας οι ”λεύτεροι” ???????? #THEWEEKEND #wedding #newlife #thankyouall #gytheio #FilipposAthina #18.11.2017 #unforgettableday #blessed #foreverandever @feeltheflownow Love you @mike_nezis @nikipallikaraki @nikolpanagiotou @vasolaskaraki @maria_skape @johnskape_ @doradouk @alexiusgr @n1k1tas_o1konomakos @sk4petoralhs @desyatt @hariskouris @xaroula_mareska @missconstantina @petran_andr @tmlpenny @vasilismavromatidis @alehadro @itsmemelina @giwta_mar @xrysaki_1 @ztpmaria @jasonmichopoulos @giannisar @elenita_mykonos @eviprevena @spyrosdoukas

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Athina Oikonomakou Official☾ (@athinao1konomakou) στις

Read More

And More