Αθηνά Οικονομάκου: Το ταξίδι της στη Νέα Υόρκη δεν έχει τέλος! Νέες εντυπωσιακές φωτογραφίες

Στην Αμερική βρίσκεται τις τελευταίες μέρες η Αθηνά Οικονομάκου, απoλαμβάνοντας ευχάριστες και μοναδικές στιγμές. Συγκεκριμένα, η αγαπημένη ηθοποιός ταξίδεψε στο ξεκίνημα της νέας χρονιάς με τον σύζυγό της, Φίλιππο Μιχόπουλο, στη Νέα Υόρκη προκειμένου να ξεκουραστούν και να γεμίσουν τις μπαταρίες τους.

Η πρωταγωνίστρια της σειράς «Έλα στη θέση μου» λατρεύει τις αποδράσεις και έτσι, δεν θα μπορούσε καλύτερο τρόπο να ξεκινήσει το 2020 από ένα τέτοιο ταξίδι, έχοντας συνοδοιπόρο τον άνδρα της ζωής της. Το ζευγάρι, λοιπόν, έφτιαξε τις βαλίτσες του ταξίδεψε σε μία από τις ομορφότερες πόλεις του κόσμου, ξεφεύγοντας λίγο από το φορτωμένο καθημερινό του πρόγραμμα.

Ως λάτρης των social media και ειδικά του Instagram, η Αθηνά Οικονομάκου τροφοδοτεί συνεχώς τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με διάφορα στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της εκεί. Μπορεί το κρύο να είναι τσουχτερό, όμως οι βόλτες στους κοσμοπολίτικους δρόμους και οι επισκέψεις σε αξιοθέατα δεν έχουν τέλος.

Η ηθοποιός απολαμβάνει με την καρδιά της κάθε στιγμή αυτών των ξέγνοιαστων ημερών και δεν σταματά να χαμογελά στις φωτογραφίες και τα βίντεο που μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους. Μοιάζει πραγματικά ενθουσιασμένη με την ατμόσφαιρα της αμερικανικής μητρόπολης και μαζί της είμαστε κι εμείς!

Δες πλούσιο υλικό από την απόδρασή της:

Read More

And More