Αθηνά Οικονομάκου: Τρολάρει δημόσια την κολλητή της, Βάσω Λασκαράκη!

Η Αθηνά Οικονομάκου και η Βάσω Λασκαράκη συνδέονται από μια στενή φιλία χρόνων! Οι δυο τους περνούν πολύ χρόνο μαζί, όταν οι επαγγελματικές υποχρεώσεις τους τους το επιτρέπουν και δεν είναι και λίγες οι φορές, μάλιστα, που τις έχουμε δει να κάνουν διακοπές μαζί με τις οικογένειές τους. Αυτή η φιλία έγινε ακόμα πιο στενή, όταν πριν από περίπου ένα μήνα η Βάσω Λασκαράκη βάφτισε τον γιο της Αθηνάς Οικονομάκου μαζί με δύο ακόμη φίλες τους!

Με αφορμή της καταιγιστικές εξελίξεις της σειράς στην οποία πρωταγωνιστεί η Βάσω Λασκαράκη, η Αθηνά Οικονομάκου θέλησε να την τρολάρει δημόσια. Συγκεκριμένα, ενώ βλέπουμε την Άννα Μακρίδη (Βάσω Λασκαράκη) να είναι νεκρή και οι συγγενείς της να την κηδεύουν και να την πενθούν, λίγο πριν το τέλος του επεισοδίου της Πέμπτης βλέπουμε την Άννα Μακρίδη ζωντανή και δεμένη σε ένα κρεβάτι.

Αυτή η εξέλιξη τρέλανε τους τηλεθεατές της σειράς, αφού έγινε η απόλυτη ανατροπή! Η Αθηνά Οικονομάκου λοιπόν θέλησε να πειράξει την κολλητή της, δημοσιεύοντας στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram την ακόλουθη φωτογραφία:

Η Βάσω Λασκαράκει…ζει!

Read More

And More