Αθηνά Οικονομάκου – Βάσω Λασκαράκη: Μαζί στην πρεμιέρα των φίλων τους! [pics]

Αθηνά Οικονομάκου – Βάσω Λασκαράκη: Μαζί στην πρεμιέρα των φίλων τους! [pics] | tlife.gr

Βραδιά θεάτρου ήταν η χθεσινή για τα διάσημα κορίτσια της ελληνικής showbiz και όχι μόνο. Η έγκυος Αθηνά Οικονομάκου με την καλή της φίλη Βάσω Λασκαράκη, την Μαρία Μπεκατώρου, αλλά και την στυλίστρια Νικόλ Παναγιώτου βρέθηκαν στο στο «ΘΕΑΤΡΟΝ» του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» και στην επίσημη παράσταση του έργου της Μιμής Ντενίση που είναι αφιερωμένο στο ζωή του Στέλιου Καζαντζίδη.

Στην παράσταση “Η ζωή του όλη” πρωταγωνιστούν μεταξύ άλλων ο Ηλίας Μελέτης -συμπρωταγωνιστής και καλός φίλος της Βάσως Λασκαράκη- και η Νίκη Παλλικαράκη -κουμπάρα και μάρτυρας στο γάμο της Αθηνάς Οικονομάκου- και όπως καταλαβαίνεις το διάσημο παρεάκι δεν θα μπορούσε να λείπει από την παράσταση και να ανεβάσει φυσικά και τα απαραίτητα Instagram stories.

Το συγκεκριμένο έργο που παρακολούθησαν, μάλιστα, ήταν αναφορά στον «μύθο» του μεγάλου Έλληνα τραγουδιστή Στέλιου Καζαντζίδη και στη ζωή των μουσικών της εποχής του.

 

Αθηνά Οικονομάκου

Βάσω Λασκαράκη, Αθηνά Οικονομάκου, Νικόλ Παναγιώτου

Γρηγόρης Βαλτινός, Νίκη Παλληκαράκη, Αθηνά Οικονομάκου

Ένα προσφυγόπουλο, γιός του Χαράλαμπου Καζαντζίδη από τον Πόντο και της Γεθσημανής από την Μικρασία, ξεκινάει την ζωή του με αντίξοες συνθήκες και γίνεται ο μεγαλύτερος τραγουδιστής της σύγχρονης Ελλάδας. Πρόκειται για μια μυθιστορηματική αφήγηση της ζωής του μέσα από τα μάτια των δικών του ανθρώπων, αλλά και μια τοιχογραφία των μουσικών της εποχής.

Οι μεγάλοι συνθέτες, ο Παπαϊωάννου, ο Χιώτης, ο Τσιτσάνης, ο Πάνου, ο Χατζιδάκις, ο Θεοδωράκης, τα διάσημα κέντρα, όπως η «Τριάνα» του Χειλά, καθώς και οι μεγάλες δισκογραφικές επιτυχίες όλων τους περνάνε μέσα από το έργο και φωτίζουν γνωστές και άγνωστες πτυχές της εποχής. Ακούγονται οι μεγάλες επιτυχίες του Στέλιου που αγάπησαν γενιές και γενιές Ελλήνων και δημιούργησαν τον «μύθο» του Καζαντζίδη.

Ο Στέλιος Καζαντζίδης αγαπήθηκε φανατικά, μπήκε στις καρδιές και στα σπίτια των ανθρώπων και τραγουδήθηκε όσο λίγοι. Στο πρόσωπό του και στις μεγάλες του επιτυχίες, όλοι βρίσκουν ένα κομμάτι της δικής τους ζωής.

Το τεράστιο καλλιτεχνικό του στίγμα είναι αυτό που ενέπνευσε τους δημιουργούς να γράψουν ένα έργο αφιερωμένο στη χρυσή εποχή του λαϊκού βάρδου, γεμάτο από τα τραγούδια που αγαπήθηκαν από τους παλιότερους και τραγουδιούνται ακόμα και σήμερα από τους νεότερους.

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

READ more