Αθηνά Οικονομάκου: Το βίντεο με το κόκκινο μπικίνι στη Μύκονο, ανεβάζει τη θερμοκρασία στα ύψη!

Στο νησί των ανέμων εξακολουθεί να βρίσκεται η Αθηνά Οικονομάκου με την όμορφη οικογένειά της αλλά και με τις δύο από τις τρεις κολλητές της και νονές του μικρού της Μάξιμου. Ο λόγος για την Νικόλ Παναγιώτου και την Εύη Πρεβενά (η Βάσω Λασκαράκη έμεινε στην Αθήνα) οι οποίες πρόκειται να βαφτίσουν τον γιο της όμορφης ηθοποιού.

Έτσι, οι τρεις φίλες, πάντα μαζί με το νεογέννητο μωράκι της Αθηνάς, βρίσκονται τις τελευταίες μέρες στο Νησί των Ανέμων, όπου χαλαρώνουν και απολαμβάνουν όμορφες στιγμές. Το κοσμοπολίτικο νησί είναι ο σταθερός προορισμός της ηθοποιού, τα τελευταία χρόνια, αφού εκεί δραστηριοποιείται επαγγελματικά ο σύζυγός της, Φίλιππος Μιχόπουλος. Δεν θα μπορούσε, λοιπόν, η ευτυχισμένη μαμά να μην βρεθεί και αυτή τη φορά στο πλευρό του αγαπημένου της.

Εκτός από τις βόλτες με τις φίλες της, απολαμβάνε ιτον ήλιο και τη θάλασσα και φυσικά ποζάρει με τα κοσμήματά της. Το τελευταίο βίντεο που έχει ανεβάσει φορώντας ένα κόκκινο μπικίνι, δείχνει ότι έχει επανέλθει στα κιλά της και κάνει τους διαδικτυακούς της φίλους να παραμιλούν.

https://instagram.com/p/BjzWztGlbsu/?taken-by=athinao1konomakou

Read More

And More