Αθηνά Οικονομάκου: Βραδιά θεάτρου με τον σύζυγό της Φίλιππο Μιχόπουλο! [pics]

Αθηνά Οικονομάκου: Βραδιά θεάτρου με τον σύζυγό της Φίλιππο Μιχόπουλο! [pics] | tlife.gr

Τον μικρό Μάξιμο άφησαν για λίγο στο σπίτι και απόλαυσαν ένα ρομαντικό βράδυ στο θέατρο Βρετάνια και στην πρεμιέρα της παράστασης «Βερβερίτσα» του Νίκου Μουτσινά. Ο λόγος για την Αθηνά Οικονομάκου και τον σύζυγό της Φίλιππο Μιχόπουλο που βρέθηκαν στην πρεμιέρα της καλής τους φίλης Νικόλ Παναγιώτου στο θέατρο με τον Νίκο Μουτσινά, την Μαρία Σολωμού και μια σειρά ακόμη ταλαντούχων καλλιτεχνών.

Το ζευγάρι που το τελευταίο διάστημα ζει love and married δεν σταματά να δηλώνει full in love και να χαίρεται την κάθε στιγμή οικογενειακής ευτυχίας. Φέτος, μάλιστα, οι δυο τους θα περάσουν και τα πρώτα Χριστούγεννα με τον μικρό τους πρίγκιπα –μιας και πέρσι τέτοιες μέρες η Αθηνά ήταν έγκυος- και περιμένουν πώς και πώς τις γιορτές.

Μπορεί μάλιστα και οι δυο να έχουν αρκετά φορτωμένο πρόγραμμα, αλλά προσπαθούν πάντα να κάνουν μικρές ρομαντικές εξόδους, αλλά και να δίνουν το «παρών» σε αγαπημένες θεατρικές παραστάσεις.

Λίγα λόγια για την παράσταση:

Το νέο έργο του Νίκου Μουτσινά, ο οποίος έχει αναδειχθεί σε μετρ της μαύρης κωμωδίας, αφουγκράζεται τις ανησυχίες και τα προβλήματα των σύγχρονων ζευγαριών και τα μετατρέπει σε ξεκαρδιστικές σκηνές πάνω στο θεατρικό σανίδι.

«Βερβερίτσα»… ένα ευφυέστατο κείμενο με απίθανους διαλόγους, μια μαύρη φαρσοκωμωδία στο θέατρο ΒΡΕΤΑΝΙΑ!

Μία βερβερίτσα γίνεται η αιτία για μία σειρά αστείων και τρομοκρατικών γεγονότων που συμβαίνουν στον Μενέλαο Φονιά (Νίκο Μουτσινά) και τη γυναίκα του Άννα- Μαρίζα Φονιά (Μαρία Σολωμού).

Το ζευγάρι, μετά από πολλές συνεδρίες σε σύμβουλο γάμου, αποφασίζει να πάει στα γενέθλια της αδελφής του Μενέλαου και χάνεται σε ένα δάσος.

Στην προσπάθεια να βρουν τον δρόμο της επιστροφής, χτυπάνε με το αυτοκίνητό τους τη Βερβερίτσα στη μέση του πουθενά και το μόνο που βρίσκεται κοντά τους είναι το σπίτι της Αινχόνχεν (Ματίνα Νικολάου), που ζει με τις αδελφές της: την Αινχόνχεν (Φανή Γεωργακοπούλου) η οποία είναι μουγκή, την Αινχόνχεν (Στέλλα Ρουσάκη) η οποία είναι τυφλή και την Αινχόνχεν (Νικόλ Παναγιώτου), η οποία μιλάει όλες τις γλώσσες του κόσμου!

Θα καταφέρουν να βγουν από το σπίτι ζωντανοί;

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

READ more