Αθηνά Οικονομάκου: Βραδινή έξοδος μαζί με τις φίλες της στην Πέγκυ Ζήνα [pics]

Ladies night ήταν αυτή της Κυριακής για την Αθηνά Οικονομάκου και τις φίλες της, αφού όλες μαζί φόρεσαν τα καλά τους και διασκέδασαν στο νυχτερινό μαγαζί “Φως”, όπου τραγουδά η Πέγκυ Ζήνα. Η γνωστή ηθοποιός έκανε ένα μικρό διάλειμμα από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις λόγω των γιορτών και βρήκε ελεύθερο χρόνο για να διασκεδάσει μαζί με τα αγαπημένα της πρόσωπα!

Η πρωταγωνίστρια της σειράς “Έλα στη θέση μου” άφησε για λίγο των 21 μηνών γιο της, Μάξιμο, μαζί με τον άνδρα της ζωής της, Φίλιππο Μιχόπουλο, στο σπίτι και απόλαυσε ένα από τα ομορφότερα προγράμματα της νυχτερινής Αθήνας. Φορώντας ένα μίνι φόρεμα και ένα ζευγάρι ταμπά μπότες, η ηθοποιός δεν σταμάτησε να τραγουδά τα αγαπημένα της κομμάτια και φυσικά να χορεύει!

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την Αθηνά Οικονομάκου τόσο κατά τη διάρκεια της διασκέδασής της όσο και στο καμαρίνι της Πέγκυς Ζήνας, όπου βρέθηκαν όλες μαζί, προκειμένου να φωτογραφηθούν. Η ίδια μαγνήτισε για ακόμα μια φορά τα βλέμματα όλων με την άψογη σιλουέτα της αλλά και το ξεχωριστό στιλ της!

Δες φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More