Αθηνά Οικονομάκου: Βραδινή έξοδος με τον σύντροφό της και τα σχέδια γάμου!

Η Αθηνά Οικονομάκου επιστρέφει στην τηλεόραση με τις σειρές του Mega «Το δαχτυλίδι της φωτιάς» και «Η χειρότερη εβδομάδα της ζωής μου» με δύο σειρές πουν την έχουν βάλει στη διαδικασία να ετοιμάζει… το γάμο της.

Η ηθοποιός ντύνεται νυφούλα για τις ανάγκες των ρόλων της και αυτό έχει φουντώσει ακόμα περισσότερο τις φήμες που την θέλουν να παντρεύεται και στην πραγματικότητα τον αγαπημένο της Φίλιππο Μιχόπουλο. Η ίδια ωστόσο μιλώντας στο Tv Έθνος το διαψεύδει: “Όχι αυτή τη στιγμή δεν ισχύει κάτι τέτοιο.”

Δεν υπάρχει στο μυαλό σου; “Στο μέλλον αν όλα πάνε καλά, θα το δούμε, γιατί όχι; Αλλά όπως το λέω γενικά… Δεν έχει υπάρξει κάποιο συγκεκριμένο πλάνο.”

Παρόλα αυτά η Αθηνά υποστηρίζει ότι ο Φίλιππος είναι ο άνθρωπος που, σε αυτή τη φάση της ζωής της, θέλει να περάσει το υπόλοιπο μαζί του. “Προφανώς για να είμαι μαζί του νιώθω και βλέπω ένα μέλλον. Τώρα πως θα εξελιχθεί αυτό και με ποιους ρυθμούς θα δείξει…”, αναφέρει χαρακτηριστικά.

Ο έρωτά της πάντως για εκείνον, όπως και η ευτυχία της, είναι κάτι που δεν κρύβεται. Το TLIFE συνάντησε το ζευγάρι σε πρόσφατη έξοδό τους, στην πρεμιέρα του “Billy Elliot The Musical”, όπου δεν έφυγε στιγμή ο ένας από το πλευρό του άλλου.

Read More

And More