Αθηνά Οικονομάκου: Ζει το ομορφότερο καλοκαίρι της ζωής της! Εντυπωσιακές εικόνες από την Σαντορίνη [pics,video]

Στην μαγευτική Σαντορίνη βρίσκεται τον τελευταίο καιρό η Αθηνά Οικονομάκου, απολαμβάνοντας τις καλοκαιρινές διακοπές μαζί με τον σύζυγό της Φίλιππο Μιχόπουλο, και τον ενός έτους γιο τους, Μάξιμο. Ο Φίλιππος Μιχόπουλος δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στο νησί, συνεπώς δεν θα μπορούσε η οικογένειά του να λείπει από το πλευρό του. Η όμορφη ηθοποιός περνά το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας μαζί με τον πρίγκιπά της, όταν όμως εκείνος κοιμάται, η Αθηνά Οικονομάκου είτε κάνει βόλτες στα γραφικά σοκάκια του νησιού μαζί με τις φίλες της είτε επισκέπτεται τις μαγευτικές παραλίες.

Το καλοκαίρι είναι αναμφισβήτητα η αγαπημένη της εποχή, αφού περνά ξέγνοιαστες και χαλαρές στιγμές μαζί με τα αγαπημένα της πρόσωπα χωρίς άγχος και υποχρεώσεις. Η Αθηνά Οικονομάκου έχει μεγάλη αδυναμία στα social media και φροντίζει καθημερινά να επικοινωνεί με τους διαδικτυακούς φίλους της μοιράζοντας μαζί τους πολλές στιγμές από τη ζωή της στο νησί. Η ίδια μπορεί πριν από περίπου ένα χρόνο να έγινε μητέρα, όμως διαθέτει ένα άκρως εντυπωσιακό κορμί, το οποίο μας δείχνει μέσα από τις αναρτήσεις της με μαγιό.

Αγαπημένη ώρα της ημέρας είναι η στιγμή του ηλιοβασιλέματος! Η Σαντορίνη φημίζεται για το ηλιοβασίλεμα της και αυτός είναι και ένας από τους λόγους που εκατομμύρια άνθρωποι την επισκέπτονται κάθε χρόνο από όλο τον πλανήτη. Οι φετινές διακοπές είναι οι αγαπημένες της και αυτό φαίνεται…!

Δες τα στιγμιότυπα:

Η Αθηνά Οικονομάκου είναι στα καλύτερά της!

Read More

And More