Αθηνά Ωνάση - Αλβάρο Ντε Μιράντα Νέτο: Η καθημερινότητά τους μέσα από σπάνιες φωτογραφίες τους!

Αθηνά Ωνάση – Αλβάρο Ντε Μιράντα Νέτο: Η καθημερινότητά τους μέσα από σπάνιες φωτογραφίες τους! | tlife.gr

Ανέκαθεν η «κλειδαρότρυπα» στην οικογένεια Ωνάση είχε έντονο ενδιαφέρον, σε όποιο μέλος κι αν αφορούσε. Το ίδιο συμβαίνει και με την ζωή της Αθηνάς Ωνάση, κόρη της Χριστίνας, που είναι παντρεμένη με τον Αλβάρο Ντε Μιράντα Νέτο.

Ο σύζυγός της είναι πάντα στο πλευρό της και μαζί έχουν χτίσει έναν δικό τους κόσμο, που περιλαμβάνει και την αγάπη τους για τα άλογα. Μαζί τους είναι η κόρη του Αλβάρο, Βίβιαν, από τον πρώτο του γάμο (σ.σ η μητέρα της Σιμπέλ Ντόρσα, αυτοκτόνησε) και μάλιστα η Αθηνά της έχει σταθεί πολύ. Όσο για δικό τους παιδί, ο ίδιος είχε πει σε σπάνια συνέντευξή του: “Θα επιθυμούσαμε πάρα πολύ να αποκτήσουμε ένα παιδί, αλλά περιμένουμε να περάσει η Αθηνά αυτή τη δοκιμασία. Ανέκαθεν όλοι μιλούσαν για εκείνη μέσω της οικογένειας της. Θα ήταν ωραίο να κάνει κάτι μεγάλο για να αποδείξει την αξία της”

Ο Αλβάρο μοιράζεται καθημερινά πολλές προσωπικές και οικογενειακές στιγμές τους, μέσα από το Instagram κι εμείς συγκεντρώσαμε τις καλύτερες. Η Αθηνά Ωνάση, όπως δεν την έχεις ξαναδεί λοιπόν…

READ more