Αθηνά Ωνάση: Η απάντηση του Αλβάρο για την απιστία

Το τέλος του γάμου της Αθηνά Ωνάση με τον Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο είναι πλέον γεγονός. Επιβεβαιώθηκε και από την πλευρά του αθλητή με την εκπρόσωπό του να μιλά στο περιοδικό People και να τονίζει το πόσο δύσκολο είναι για εκείνον να αφήσει πίσω του τα 11 αυτά χρόνια.

“Όποιος έχει περάσει χωρισμό ξέρει πόσο επώδυνο είναι. Ο Ντόντα και η Αθηνά ήταν παντρεμένοι για 11 χρόνια και σε αυτό το ταξίδι μοιράστηκαν μία ζωή, την αγάπη για τα άλογα, τον αθλητισμό και την οικογένεια”, δήλωσε η εκπρόσωπος του Βραζιλιάνου στο περιοδικό.

Φυσικά, ρωτήθηκε και για τις φήμες που θέλουν το τέλος του γάμου τους να ήρθε μετά την απιστία του Ντόντα. “Διατηρούν μία εγκάρδια σχέση και θα ήθελαν να περάσουν αυτή την οδυνηρή στιγμή με τη μέγιστη προστασία της ιδιωτικής τους ζωής και σεβασμό και να μην είναι τα θύματα οποιασδήποτε άλλης δυσφήμησης και ανέντιμων ειδήσεων”, σχολίασε.

Ωστόσο, άλλη πηγή αναφέρει ακριβώς το αντίθετο στο περιοδικό: “Οταν η Αθηνά έμαθε για την απιστία του τον Μάρτιο έφυγε από το Γουέλινγκτον, στη Φλόριντα, και από τότε δεν έχει επιστρέψει. Αρχικά πήγε στο Βέλγιο.”

“Ο Ντόντα έβγαινε με την αδελφή άλλου αθλητή της ιππασίας και είχε εμπλακεί σε διάφορες σχέσεις. Έχει φήμη για αυτό και ο γάμος τους ήταν θέμα συζήτησης τη χειμερινή περίοδο”, ανέφερε άλλη πηγή στο People.

Το περιοδικό αναζήτησε και την χρυσή κληρονόμο για να πει και τη δική της θέση αλλά δεν κατάφερε να επικοινωνήσει μαζί της.

Read More

And More