Αθηνά Ωνάση: Η νέα ζωή της «χρυσής κληρονόμου» – Τι κάνει σήμερα η εγγονή του Αριστοτέλη Ωνάση;

Η Αθηνά Ωνάση εμφανίστηκε στον πολυσυζητημένο γάμο της οικογένειας Ζέιν στο Μονακό και τα τελευταία 24ωρα κάνει τον γύρο του διαδικτύου μία φωτογραφία της, στην οποία απεικονίζεται να ποζάρει δίπλα στη γυμνάστρια Γιάννα Νταρίλη και τον σύζυγό της.

Στο στιγμιότυπο, βλέπουμε την Αθηνά Ωνάση, αμήχανη, αλλά αλλαγμένη. Πιο ώριμη, πιο κατασταλαγμένη, έχοντας αφήσει πίσω της τα δύσκολα. Το TLIFE προσπάθησε να επικοινωνήσει με τη Γιάννα Νταρίλη για περισσότερες πληροφορίες, αλλά αυτό δεν κατέστη εφικτό.

Η νέα ζωή της Αθηνάς Ωνάση

Η Αθηνά Ωνάση από τον χωρισμό της και μετά, αρνείται την παραμικρή δήλωση και αναφορά στην προσωπική της ζωή. Η εγγονή του Αριστοτέλη Ωνάση από το 2016 και μετά ζει μόνιμα σε μια ήρεμη κωμόπολη της Ολλανδίας, στο Φαλκενσβάαρντ. Εξ΄ ου και η φιλία της με τη νύφη στον γάμο της με τον Σάμι Ζέιν

Εκεί έχει δημιουργήσει μια ήρεμη καθημερινότητα, στην οποία πρωταρχικός της σκοπός είναι η ανατροφή των αλόγων της και τους αγώνες ιππασίας. Η επιλογή μάλιστα της συγκεκριμένη κωμόπολης δεν ήταν καθόλου τυχαία, μιας και στην κωμόπολη Φαλκενσβάαρν μεγάλο μέρος των κατοίκων ασχολείται με την εκτροφή αλόγων.

«Όσο ζούσε με τον Αλβάρο, είχε κάνει ένα βήμα πίσω, λες και όφειλε να του αφήσει το προνόμιο της υπεροχής στον χωμάτινο στίβο», δήλωνε άνθρωπος του περιβάλλοντός της.

«Βέβαια τον ακολουθούσε στους αγώνες, ακόμα και αν δεν αγωνιζόταν η ίδια. Τώρα, πλέον, διεκδικεί σοβαρά μια θέση στο βάθρο, δηλώνοντας συμμετοχή σε όλο και περισσότερους αγώνες», πρόσθεσε.

Το προφίλ στο instagram για λίγους

Η Αθηνά Ωνάση συμπληρώνει μια πενταετία μετά τον πολυσυζητημένο χωρισμό της, κρατώντας απόσταση και από τα social media. Η χρυσή κληρονόμος κλείνει τον λογαριασμό της στο instagram επιστρέφοντας μετά από καιρό, με νέο acoount στο οποίο κανείς δεν μπορεί να υποψιαστεί ότι διαχειρίζεται η ίδια. 

Η Αθηνά Ωνάση ετών 36! 

Η χρυσή κληρονόμος ζει μακριά από την κοσμική ζωή κρατώντας επαφές με ελάχιστους ανθρώπους. Η ίδια μάλιστα έχει να επισκεφτεί τη χώρα μας δύο χρόνια, από το 2019. Η Ελληνική Ομοσπονδία έχει καλέσει την εγγονή του Αριστοτέλη Ωνάση στην Αθήνα για το Παγκόσμιο Κύπελλο. «Δεν με ενδιαφέρει η κοινωνική ζωή, μου αρέσει η ησυχία που έχουμε μαζί», είχε δηλώσει σε μία από τις σπάνιες εξομολογήσεις της. 

Η επανεμφάνιση της Αθηνάς Ωνάση στον γάμο της χρονιάς!

Το Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2021 εγγονή του Αριστοτέλη Ωνάση,  βρέθηκε καλεσμένη στο γάμο του Σάμι Ζέιν και της Λόρεν Φαν Μπέρκελ, στο Μόντε Κάρλο. Τα πλάνα μάλιστα από την γαμήλια τελετή και το λαμπερό πάρτι, έκαναν το γύρο του διαδικτύου.  Ανάμεσα στους καλεσμένους και η Αθηνά Ωνάση σε μια από τις πολύ σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις της.

Η χρυσή κληρονόμος προσπάθησε να περάσει για άλλη μια φορά απαρατήρητη από τα φλας των φωτογράφων, εκεί όμως βρέθηκε και η Ελληνοαμερικανίδα Γιάννα Νταρίλη η οποία πόζαρε στο πλευρό της Αθηνάς Ωνάση ανεβάζοντας τη φωτογραφία του στο instagram.

Μέσα σε λίγα λεπτά η φωτογραφία από τους καλεσμένους του γάμου έγινε viral! Στο επίκεντρο πάντα η Αθηνά Ωνάση, φανερά αλλαγμένη από την εικόνα που την είχαμε συνηθίσει στο παρελθόν στα πιο νεανικά της χρόνια. 

Ο χωρισμός που έφερε μία διαφορετική 

H Αθηνά Ωνάση γνώρισε τον έρωτα στο πρόσωπο του Αλβάρο ντε Μιράντα στις Βρυξέλλες. Εκείνη την εποχή μάλιστα ο Αλβάρο είχε σχέση με το μοντέλο Cibele Dorsa με την οποία είχαν δημιουργήσει μαζί τη δική τους οικογένεια. Ο έρωτάς του για την Αθηνά Ωνάση είναι κεραυνοβόλος και έτσι παίρνει την απόφαση να χωρίσει ξεκινώντας μια νέα ζωή δίπλα στη νεαρή τότε χρυσή κληρονόμο.

Η Αθηνά Ωνάση και ο Αλβάρο ντε Μιράντα παντρεύτηκαν στις 3 Δεκεμβρίου του 2005, με τον πατέρα της και την οικογένειά της να απουσιάζουν από την γαμήλια τελετή. Το ζευγάρι έμεινε μαζί για 11 ολόκληρα χρόνια κάνοντας ελάχιστες δημόσιες εμφανίσεις.

Με τον καιρό μάλιστα οι εμφανίσεις τους αραίωναν, τότε ακριβώς που τα media ξεκίνησαν να μεταδίδουν πληροφορίες και ρεπορτάζ για τον χωρισμό τους.

Οι τίτλοι τέλους στον γάμο της Αθηνάς Ωνάση και του Αλβάρο ντε Μιράντα έπεσαν το 2016. Από τα 11 χρόνια γάμου ο Αλβάρο φαίνεται πως ήταν πιστός μόνο τα 2,5 περίπου, με τον Ολυμπιονίκη μετά την αίτηση διαζυγίου να της ζητά 350.000 δολάρια διατροφή. Το διαζύγιό του θα βγει ένα χρόνο αργότερα, το 2017, με τα δημοσιεύματα να παίρνουν φωτιά για την προσωπική ζωή του Αλβάρο.

Σήμερα, ο Αλβάρο είναι παντρεμένος με τη Ντενίζ Σεβέρο και έχουν αποκτήσει ένα αγοράκι.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Denize Severo de Miranda (@denizesevero)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Denize Severo de Miranda (@denizesevero)

Read More

And More