Αθηνά Ωνάση – Ντόντα Μιράντα: Η απώλεια που συγκλόνισε την οικογένεια!

Δύσκολες ώρες για την οικογένεια της Αθηνάς Ωνάση και του Ντόντα Μιράντα.. Μόλις δυο χρόνια μετά το θανατηφόρο ατύχημα του αλόγου της διάσημης κληρονόμου σε αγώνες ιππασίας (που την είχε στεναχωρήσει πάρα πολύ) χάθηκε ένα ακόμη άλογο της οικογένειας. Το ζευγάρι που λατρεύει την ιππασία και τα άλογα (και οι δυο έχουν πάρει σημαντικές διακρίσεις σε αγώνες ιππασίας) είναι συγκλονισμένο από την νέα απώλεια.

Όπως αποκάλυψε ο Ντόντα μέσα από το προφίλ του στο Instagram, χθες έγινε ένα σοβαρό ατύχημα με το φορτηγό που επέστρεφε από τη Γαλλία και μετέφερε ένα από τα άλογα της οικογένειας. Το άτυχο ζώο δεν κατάφερε να επιβιώσει μετά το τροχαίο. Το συγκεκριμένο άλογο, μάλιστα, ήταν το αγαπημένο της κόρης του Ντόντα, της μικρής Vivianne, είχε συμμετάσχει σε πολλούς αγώνες και ήταν σαν μέλος της οικογένειας τους.


Η Αθηνά με την Camille Z, το άλογο που σκοτώθηκε το 2014 σε αγώνες ιππασίας

“Χθες είχαμε ένα σοβαρό ατύχημα με το φορτηγό, όταν επιστρέφαμε από τη Γαλλία με τα άλογα. Δυστυχώς χάσαμε ένα μεγάλο άλογο που ήταν μέρος της οικογένειάς μας, ένας αληθινός φίλος. Το συγκεκριμένο άλογο είχε δώσει τόση χαρά σε όλους και ιδιαίτερα στην κόρη μου, που το αγαπούσε πάρα πολύ. Είχε κάνει εντυπωσιακές εμφανίσεις σε αγώνες και κέρδισε την 5η θέση στο Grand Prix”, έγραψε χαρακτηριστικά στο Instagram o Βραζιλιάνος Ολυμπιονίκης…

Kαι συμπλήρωσε: “Ευχαριστώ πολύ για την αγάπη και την υποστήριξη σας, αλλά και για τα μηνύματα αγάπης. Εγώ θέλω να πω ένα αντίο σε έναν καλό φίλο και ελπίζω η κόρη μου να συνεχίσει την ιππασία και μετά από αυτό. Δόξα τω Θεώ που οι υπόλοιποι βγήκαμε αλώβητοι από αυτό το ατύχημα”.


Ο Ντόντα με την Αθηνά και την κόρη του Βίβιαν!

Read More

And More