Αθηνά Ωνάση – Ντόντα: Σαν δυο ξένοι στην πρώτη επίσημη συνάντηση μετά το χωρισμό! Φωτογραφίες

Σαν δυο ξένοι είναι πια η Αθηνά Ωνάση και ο Ντόντα (Αλβάρο ντε Μιραντα Νέτο). Το άλλοτε ερωτευμένο ζευγάρι τραβά δρόμους χωριστούς και όπως όλα δείχνουν ακόμη και ο Ντόντα, που αρχικά έλεγε πως θα προσπαθήσει να κερδίσει ξανά την αγάπη της Αθηνάς, είδε πως δεν μπορούν να είναι πια μαζί. Βλέπεις η απιστία του (αν πράγματι ισχύει) δεν της άφησε πολλά περιθώρια για να τον συγχωρήσει!

Και ενώ η ζωή και ο χωρισμός τους γίνεται πρωτοσέλιδο, η Αθηνά παραμένει σιωπηλή. Η χρυσή κληρονόμος αρνείται να σχολιάσει το παραμικρό, αλλά συνεχίζει κανονικά το πρόγραμμά της και την Παρασκευή το πρώην ζευγάρι συναντήθηκε για πρώτη φορά δημόσια μετά το χωρισμό. Αφορμή, οι διεθνείς αγώνες «Athina Onassis Horse Show» στο Saint Tropez, Που έχουν οργανωθεί από το ζευγάρι καιρό πριν χωρίσει.

Έτσι, ακόμη μια φορά, η αγάπη τους για τα άλογα τους έφερε κοντά, αλλά ο πάγος ανάμεσά τους… δεν έσπασε. Οι φωτογράφοι τους απαθανάτισαν χωριστά, καθώς καθόλη τη διοργάνωση δεν αντάλλαξαν κουβέντα.

Η 31χρονη βρέθηκε στον ιππικό όμιλο φορώντας ένα τζιν, μπορντό μπλούζα και μαύρο σακάκι. Ήταν αρκετά αδυνατισμένη αλλά και θλιμμένη και παρακολούθησε τους αγώνες, στους οποίους πήρε μέρος και ο πρώην σύζυγός της.

Φωτογραφίες: Splash

Read More

And More