Αθηνά Ωνάση: Oι νέες πιπεράτες λεπτομέρειες για την διπλή ζωή του Αλβάρο και ο τσακωμός στις Κάννες!

Αθηνά Ωνάση: Oι νέες πιπεράτες λεπτομέρειες για την διπλή ζωή του Αλβάρο και ο τσακωμός στις Κάννες! | tlife.gr

O επί χρόνια συνεργάτης τής Αθηνάς Ωνάση, Αλέξης Μανθεάκης, γράφει ένα βιβλίο με τίτλο “Μια κούκλα από ατσάλι”, στο οποίο φέρνει στο φως σοκαριστικά στοιχεία για την διπλή ζωή του Αλβάρο Ντε Μιράντα Νέτο. Σύμφωνα με τον ίδιον, ο πρώην σύζυγος της “χρυσής” κληρονόμου είχε παράλληλη σχέση τα 8 από τα 11 χρόνια που διήρκεσε ο γάμος του με την Αθηνά με συνοδό πολυτελείας από το Βέλγιο.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα Secret, η Αθηνά Ωνάση ένιωσε τεράστια οργή και ταπείνωση όταν ο χρόνια συνεργάτης της έδειξε το περιεχόμενο του κόκκινου φακέλου, που είχε όλες τις λεπτομέρειες για την μοιχεία του συζύγου της. “Η ανάγκη της για εκδίκηση ήταν έκδηλη. Ήθελε να μάθει κάθε λεπτομέρεια για την υπόθεση αυτή. Δεν γνώριζε τίποτα για τη συγκεκριμένη σχέση και τη διπλή ζωή του Ντόντα”, δηλώνει χαρακτηριστικά ο Αλέξης Μανθεάκης στην εφημερίδα και στην Στέλλα Νοβάκη.
“Ήξερα την αλήθεια για την παράνομη σχέση του Ντόντα και της συνοδού πολυτελείας από τότε που ακόμη η Αθηνά ήταν παντρεμένη μαζί του και δήλωνε ευτυχισμένη, παρά τις όποιες υποψίες είχε, όπως μου εκμυστηρεύτηκε αργότερα. Δεν ήθελα, όμως, χωρίς να έχω στοιχεία που μπορούν να αποδείξουν τους ισχυρισμούς αυτής της γυναίκας, να αναμειχθώ. Όταν η Αθηνά Ωνάση μάζεψε τα πράγματά της από το σπίτι και η απόφασή της να ζητήσει διαζύγιο ήταν αμετάκλητη, της παρέθεσα τα στοιχεία που είχα στη διάθεσή μου και αμέσως ο κόκκινος φάκελος έφτασε στα χέρια των δικηγόρων της που “πανηγύρισαν” με όσα ανακάλυψαν μέσα σ’ αυτόν”, συνεχίζει στην εφημερίδα.

Ο τσακωμός στις Κάννες
Ο Αλέξης Μανθεάκης, μάλιστα, αποκαλύπτει στην εφημερίδα κάποια “καυτά” στοιχεία του περιβόητου κόκκινου φακέλου, ανάμεσά τους και έναν καβγά του παράνομου ζευγαριού στις Κάννες. “Όλα ξεκίνησαν όταν το 2014 η συνοδός πολυτελείας, που διατηρούσε επί οκτώ χρόνια σχέση με τον Αλβάρο, βρέθηκε στις Κάννες για αγώνες στους οποίους θα συμμετείχε η Αθηνά. Δεν ήταν η πρώτη φορά που η ερωμένη “ακολουθούσε” το ζευγάρι σε ταξίδια τους. Εκεί σημειώθηκε ένα επεισόδιο μεταξύ του παράνομου ζευγαριού. Ένας έντονος καβγάς και μια διαφωνία που οδήγησε στην διάλυση της σχέσης τους. Όπως μου εκμυστηρεύτηκε αργότερα η ίδια η γυναίκα, ο Αλβάρο ήταν εκείνος που της ζήτησε να διακόψουν γιατί κουράστηκε. Η ίδια φαίνεται ότι δεν το δέχτηκε ποτέ. Έτσι αναζητούσε τρόπους να τον εκδικηθεί”.

Κράτα το

READ more