Αθηνά Παντελίδου: Οι σπαρακτικές αναρτήσεις την ημέρα της “μαύρης” επετείου που σκοτώθηκε ο γιος της Παντελής Παντελίδης

Πέρασε ένας χρόνος. Ένας πολύ δύσκολος χρόνος για την δική του οικογένεια… Πέρυσι, ακριβώς τέτοια μέρα, στις 8.20 το πρωί ένα τζιπ, ξεφεύγοντας από την πορεία του, στην περιοχή του παλαιού αεροδρομίου, με κατεύθυνση προς την Λεωφόρο Βουλιαγμένης, οδήγησε στον θάνατο έναν από τους πιο αγαπητούς καλλιτέχνες της εγχώριας μουσικής σκηνής, τον Παντελή Παντελίδη, σε ηλικία 33 χρονών.

Οι φίλοι του, οι συνάδελφοί του… όλοι τον θυμούνται. Μα πάνω απ’ όλους η ηοικογένειά του… Η μητέρα του Αθηνά, ο πατέρας του Σταύρος και τ’ αδέρφια του εχούν μείνει πίσω ν’ αναρωτιούνται γιατί. Ένα μεγάλο αναπάντητο γιατί. Σήμερα, κυκλοφόρησε ένα τραγούδι που είχε ηχογραφήσει ο Παντελής πριν φύγει από την ζωή, το “Καράβια στο βυθό”.

Η μητέρα του Αθηνά, μπορεί να μην είπε πολλά αυτή την ημέρα, αλλά χρησιμοποίησε κάπους στίχους του με τον δικό της τρόπο. “Ήταν όνειρα μεγάλα” λέει ο Παντελής, “που σου στέρησαν” συμπληρώνει εκείνη. Στη συνέχεια πόσταρε και το νέο τραγούδι του αδικοχαμένου γιου της.

Και λίγο αργότερα…

Read More

And More