Αθηνά Πικράκη: Η σύντροφος του Γιώργου Τζαβέλλα μόλις δημοσίευσε μια πολύ τρυφερή φωτογραφία με τον νεογέννητο γιο τους!

Την Δευτέρα 8 Οκτωβρίου, ο Γιώργος Τζαβέλλας και η Αθηνά Πικράκη έγιναν γονείς για πρώτη φορά. Το 26χρονο μοντέλο και ο γοητευτικός ποδοσφαιριστής υποδέχτηκαν τον καρπό του έρωτά τους, ένα υγιέστατο αγοράκι. Από εκείνη την ημέρα το ζευγάρι πλέει σε πελάγη ευτυχίας και βιώνει πρωτόγνωρα συναισθήματα μαζί με τον μικρό του πρίγκιπα.

Η μελαχρινή καλλονή είναι ξετρελαμένη με τον γιο της και περνά όλο τον χρόνο της μαζί του, αφού για εκείνη είναι η απόλυτη προτεραιότητά της. Μάλιστα, ως λάτρης των social media, δεν είναι λίγες οι φορές που έχει μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους τρυφερές στιγμές μαζί του.

Μια τέτοια, λοιπόν, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και το μεσημέρι της Παρασκευή, όπου την είδαμε να ποζάρει μέσα στο παιδικό δωμάτιο, έχοντας τον μπέμπη στην αγκαλιά της. “Ζωή μου!”, έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που την συνόδευε. Τα likes ήταν δεκάδες μέσα σε λίγα λεπτά, όπως και τα όμορφα σχόλια για τους δυο τους.

Read More

And More