Αθηναΐς Νέγκα: Αυτό είναι το νησί που της έκλεψε την καρδιά το φετινό καλοκαίρι! [pics]

Αθηναΐς Νέγκα: Αυτό είναι το νησί που της έκλεψε την καρδιά το φετινό καλοκαίρι! [pics] | tlife.gr

Η Αθηναΐς Νέγκα έζησε ένα μαγικό καλοκαίρι με την οικογένειά της! Η γνωστή παρουσιάστρια έκανε ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και πέρασε ξέγνοιαστες στιγμές με τον σύζυγό της Γιάννη και τις κόρες της. Μάλιστα, το νησί που επέλεξε για τις καλοκαιρινές της διακοπές ήταν η Σύρος! Το κυκλαδίτικο νησί φαίνεται πως θα μείνει για πάντα στο μυαλό και την καρδιά της Αθηναΐδος, η οποία τρελάθηκε από τις ομορφιές του! Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μας εξήγησε τους λόγους που «ερωτεύτηκε» την Σύρο.

«Αγαπώ την Σύρο γιατί ο Βαγγέλης Περρής μου έμαθε το παιχνίδι της. Θα σας εξηγήσω πως παίζεται, ο σκοπός είναι να αρχίσεις να το παίζεις πριν κατέβεις από το καράβι: λες στον εαυτό σου πως θα επισκεφτείς μια μικρή χώρα που είναι μυστική.
Η Σύρος έχει παραλίες, πόλη με συνοικίες, προάστια, θέατρο αντάξιο ευρωπαϊκής πρωτεύουσας, δύο θρησκείες, καλοκαιρινό θέρετρο στην εξοχή για να πας να ξεσκάσεις, παράλιες κοσμικές και ήσυχες μέχρι και μικρό βουνό διαθέτει ώστε να μην μπορεί κανείς να της καταλογίσει την έλλειψη επίσης είναι ειρηνική με όλες τις άλλες χώρες του κόσμου και έτσι στην Σύρο είσαι ασφαλής και μπορείς να ζήσεις σαν επίτιμος τουρίστας όσο θες, δεν θα σου λείψει τίποτα.

Όταν περνάω από το μεγαλόπρεπο δημαρχείο της, λέω από μέσα μου πως με κάλεσαν στην να λάβω μέρος σε διάσκεψη κορυφής και όταν τελειώσω την βόλτα μου στο κέντρο, κατευθύνομαι στα Βαπόρια και προσποιούμαι πως είμαι κοσμοπολίτισσα διεθνούς φήμης και με αυτό το ύφος κάνω βουτιές στα βαθιά, σκούρα μπλε, αγαπημένα μου νερά. Η Σύρος δεν έχει την καλοκαιρινή μελαγχολία των διακοπών για αυτό και την προτείνω ανεπιφύλακτα στον υπερευαίσθητο τουρίστα», έγραψε χαρακτηριστικά η Αθηναΐς Νέγκα.

Οι φωτογραφίες που συνόδευσαν την μακροσκελή λεζάντα

READ more