Αθηναΐς Νέγκα: «Έχω χωρίσει επίσημα εδώ και έναν χρόνο»

Με αφοπλιστική ειλικρίνεια μίλησε για ακόμη μια φορά η Αθηναϊς Νέγκα στην κάμερα της εκπομπής “Πρωίαν σε είδον“.

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια εξήγησε πως δεν είναι από τους ανθρώπους που συγχωρεί εύκολα τους άλλους, αναφέρθηκε στο πως έχει εξελιχθεί μέσα στη δουλειά της στην πορεία των χρόνων αλλά και στο διαζύγιό της.

«Γενικά, δε συγχωρώ. Είμαι κακόψυχη. Θαυμάζω άλλους ανθρώπους που λένε, ¨δε πειράζει, προχωράμε”. Εγώ δε το μπορώ αυτό και δε μπορώ να συγχωρήσω κάποιον για κάτι που εγώ θα έκανα…» είπε η Αθηναΐς Νέγκα. 

«Δεν είμαι γυναίκα. Είμαι άντρας. Πλέον, νομίζω ότι έχω γίνει άντρας σε πολύ μεγάλο βαθμό. Οι δουλειά μας είναι ανδροκρατούμενη σε μεγάλο βαθμό. Όταν ήμουν νέα δημοσιογράφος, υπήρχαν φορές που έκλειναν οι πόρτες και μου έλεγα, “τα λέμε σε λίγο γιατί έχουμε να συζητήσουμε για τον Ολυμπιακό”. Καθόμουν και περίμενα, δε μου κακοφαινόταν αν και θα έπρεπε. Πλέον είμαστε σε άλλη εποχή» πρόσθεσε και κατέληξε,

«Επίσημα έχω χωρίσει εδώ και έναν χρόνο. Χωρίζουν οι άνθρωποι. Υπάρχει μια εξέλιξη. Όταν είσαι δημοσιογράφος, ξέρεις τα 2-3 βασικά για τη ζωή ενός ανθρώπου, δεν ξέρεις τη συνέχειά του, δεν έχω κανένα ενδιαφέρον, οπότε ρωτάνε για τα παλιά». 

Read More

And More