Αθηναΐς Νέγκα: Η προσωπική εξομολόγηση λίγο πριν το τέλος της χρονιάς [pic]

Το 2018 ήταν μια ιδιαίτερη χρονιά για την Αθηναΐδα Νέγκα. Από την μία πλευρά απέκτησε το πρώτο της παιδί, ανοίγοντας έτσι το ομορφότερο κεφάλαιο της ζωής της. Η μικρή πριγκίπισσα ήρθε στη ζωή τον Ιανουάριο του 2018 και πλημμύρισε με χαρά τις ζωές των γονιών της. Η παρουσιάστρια του Open Tv έχει στρέψει όλη της την προσοχή στην μοναχοκόρη της και χαίρεται να την βλέπει να μεγαλώνει.

Από την άλλη πλευρά όμως, η Αθηναΐς είχε μια “περίεργη” χρονιά όσον αφορά το κομμάτι των επαγγελματικών δραστηριοτήτων της. Τόσο το κόψιμο της εκπομπής “Rodeo”, όπου παρουσίαζε μαζί με τον Βαγγέλη Περρή και την Άννα- Μαρία Βέλλη όσο και τα δημοσιεύματα που κυκλοφορούσαν λίγο πριν την έναρξη της καινούργιας της εκπομπής με τίτλο “Κουζίνα για δύο“, ήταν αρκετά για να επιβαρύνουν την ψυχολογία της παρουσιάστριας.

Το πρωί του Σαββάτου, η Αθηναΐς μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους το χριστουγεννιάτικο δέντρο που στόλισε, κάνοντας παράλληλα την προσωπική της εξομολόγηση για την χρονιά που πέρασε και παροτρύνοντάς τους να μην απογοητεύονται.

Δες την φωτογραφία και διάβασε τι είπε:

 

 

Read More

And More