Αθηναΐς Νέγκα: «Μια αριστερή γεροντοκόρη με τατουάζ και λεπρό δέρμα» – Το αισχρό σχόλιο που δέχτηκε και η απάντησή της

Μια άκρως ανήθικη και αισχρή επίθεση δέχτηκε πριν λίγες μέρες η Αθηναΐς Νέγκα από ανώνυμο χρήστη στο Twitter, όταν αποφάσισε να ανεβάσει μία φωτογραφία της όπου φαίνεται η λεύκη στα πόδια της.

Να σου θυμίσουμε πως η γνωστή δημοσιογράφος έχει μιλήσει ανοιχτά για την πάθησή της και έχει παραδεχτεί πως πέρασε από διάφορες ψυχολογικές φάσεις μέχρι να φτάσει στο σημείο να την αποδεχθεί.

Πιο συγκεκριμένα το σχόλιο στο Twitter έγραφε: «Η αποτύπωση της παρακμής σε μία φωτογραφία: μια ψευτοκουλτουριάρα, αριστερή γεροντοκόρη με τατουάζ και λεπρό δέρμα, καθήμενη σε ένα αηδιαστικό από τις κουτσουλιές παγκάκι επάνω σε έναν κρατήρα λάσπης».

Η απάντηση της δημοσιογράφου

Η Αθηναΐς Νέγκα επέλεξε να μην εμπλακεί στην ανταλλαγή ύβρεων που ακολούθησε κάτω από τη δημοσίευσή της αλλά απάντησε σήμερα με νέο post για την απαράδεκτη διαδικτυακή επίθεση που δέχθηκε.

«Να ευχαριστήσω όλους όσοι με στήριξαν. Ανέβασα μια φωτό και ανώνυμος έγραψε σοκαριστικές κακοήθειες για μένα και την πάθησή μου. Η πλατφόρμα παρά τα reports δεν έπαψε τον λογαριασμό του. Ντροπή του Χ! Πρόκειται ίσως για νέο ήθος, χωρίς στοιχειώδεις κανόνες ευπρέπειας και ασφάλειας;», έγραψε η δημοσιογράφος σε έντονο ύφος.

 

Read More

And More