Αθηναΐς Νέγκα: Περιγράφει τα συμπτώματα της! “Δεν ξέρω πως κόλλησα κορονοϊό! Βίντεο

Από το σπίτι της η Αθηναΐς Νέγκα που παρουσιάζει στο Mega την εκπομπή Nega talk, μίλησε στο Live News και στο Νίκο Ευαγγελάτο για όλα όσα ζει εδώ και μερικές μέρες έχοντας όλα τα συμπτώματα του κορονοϊού.

“Είμαι βραχνιασμένη, ελπίζω να μην αρχίσω να βήχω. Στην αρχή νόμιζα ότι είναι μία γρίπη γιατί είχα δέκατα, μυϊκούς πόνους, με πονούσε ο λαιμός μου. Όλο αυτό σταμάτησε μετά από 4-5 μέρες και νόμιζα ότι τελείωσε. Μετά άρχισα να έχω βήχα και να συνεχίζεται ο πυρετός. Δεν πήγα να κάνω το τεστ γιατί δεν είναι για χόρταση τα τεστ και είναι μια διαδικασία να βγεις από το σπίτι σου για να πας να το κάνεις και αν έχεις τον ιό τον διασπείρεις. Δεν έρχομαι σε επαφή με κανέναν, προσπαθώ να έχω περιορισμένες επαφές με τα παιδιά μου και τον άντρα μου, δεν έχουν αρρωστήσει εκείνοι.Δεν έχω ιδέα πώς το κόλλησα. Έχω 8 μέρες πυρετό κάτω από 38, συνήθως το βράδυ. Δεν είναι βαρύ αλλά αυτό που εγώ δεν έχω ξαναζήσει είναι μια τέτοια διάρκεια. Επίσης δεν έχω όρεξη να φάω”

Ωστόσο η Αθηναΐς δεν χάνει το χιούμορ της καθώς σήμερα χθες το βράδυ μας έδειξε το “covid 19 κομοδίνο της

Η δημοσιογράφος πριν λίγες μέρες είχε κάνει ανρτήσεις στο προσωπικό της προφίλ στο instagram, λέγοντας πως έχει πυρετό και βήχα και γενικά όλα τα ύποπτα συμπτώματα του κορονοϊού

Read More

And More