Αθηναΐς Νέγκα: Σπάνια εμφάνιση με τον κούκλο σύζυγό της, Γιάννη! [pics]

Τι κι αν έχουν 14 χρόνια διαφορά ηλικίας, οι δυο τους είναι full in love, όπως τον πρώτο καιρό της γνωριμίας τους, και δεν το κρύβουν.

Ο λόγος για την Αθηναΐδα Νέγκα και τον σύζυγό της Γιάννη, οι οποίοι από την ημέρα που απέκτησαν την κόρη τους βιώνουν στιγμές απόλυτης ευτυχίας. Η δημοσιογράφος και ραδιοφωνική παραγωγός έχει ακόμη μία κορούλα από προηγούμενο γάμο, αλλά όλοι μαζί έχουν δημιουργήσει μια ευτυχισμένη και όμορφη οικογένεια.

Μπορεί οι οικογενειακές υποχρεώσεις να είναι πολλές, αλλά η Αθηναΐς και ο Γιάννης πάντα βρίσκουν χρόνο να τον περνούν μαζί, είτε βγαίνοντας ρομαντικά ραντεβού είτε κάνοντας μικρές εξορμήσεις, εντός και εκτός Ελλάδας. Πριν μερικές μέρες, λοιπόν, το ερωτευμένο ζευγάρι πραγματοποίησε μια κοινή έξοδο μετά από καιρό.

Αποδεχόμενοι το κάλεσμα του Pr manager Νεκτάριου Σκαμνάκη, η Αθηναΐς και ο Γιάννης έδωσαν το «παρών» σε εστιατόριο που βρίσκεται στο roof top γνωστού ξενοδοχείου επί της Λεωφόρου Συγγρού, όπου δείπνησαν και πέρασαν μερικές στιγμές χαλάρωσης μόνο για δύο.

Λίγο πριν αναχωρήσουν για το σπίτι τους, μάλιστα, πόζαραν αγκαλιασμένοι και χαμογελαστοί στον φωτογραφικό φακό, αποδεικνύοντας για μία ακόμα φορά πόσο όμορφοι και ταιριαστοί είναι μαζί.

Δες τις φωτογραφίες:

Το ζευγάρι είναι αχώριστοι και στα καλύτερά του!

Read More

And More