Αθηναΐς Νέγκα: Στα 45 της ποζάρει με μαγιό και κάνει έναν απολογισμό ανήμερα των γενεθλίων της!

Η Αθηναΐς Νέγκα είναι αρκετά ενεργή στα social media και ειδικά στο Instagram, μέσα από το οποίο μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την καθημερινότητά της, τόσο την επαγγελματική, όσο και την προσωπική.

Νωρίς το απόγευμα της Παρασκευής, η ραδιοφωνική παραγωγός δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό μια φωτογραφία της με μαγιό, από τις καλοκαιρινές διακοπές της, αποκαλύπτοντας πώς για το εν λόγω “κλικ” ευθύνεται η μεγάλη κόρη της και στη λεζάντα που την συνόδευε έκανε έναν δημόσιο απολογισμό για τα γενέθλιά της.

“Έλεγα να αφήσω στην άκρη την γραφομανία και να βάλω μόνο αυτή τη σημερινή φώτο με μαγιό δίπλα στην στιλάτη πλαστική ξαπλώστρα. Με φωτογράφησε η μεγάλη κόρη μου, ο άντρας μου αρνείται κι απορώ πως εκπαιδεύετε τους συντρόφους σας εσείς οι influencers; Έχω γενέθλια, γίνομαι 45 και ίσως να έπρεπε να κρατάω έναν σημερινό Ριζοσπάστη πάνω από την αντιλαϊκή πισίνα-που δεν μου ανήκει διότι είναι σύμβολο της αντεργατικής ανάπτυξης -να φαίνεται η ημερομηνία όπως κάνουν στις απαγωγές για να υπάρχει απόδειξη πως ο εικονιζόμενος ζει κ πρέπει άμεσα να καταβληθούν τα λύτρα.. όχι η ηλικία δεν είναι απλώς ένας αριθμός. Νιώθω πιο βαριά και παρά τις εξάρσεις ζωηράδας, πιο κουρασμένη. Δεν έχω υπομονή με την μπουρδολογία των άλλων όμως κάθε μέρα γίνομαι πιο υπομονετική με τις δικές μου ατέλειες -ναι, η ωριμότητα με οδηγεί σε έναν αυτάρεσκο κωλοπαιδισμό και ελπίζω μετά τα 75 να γίνω η ανεξέλεγκτη γρια που ονειρεύομαι #happybirthdaytome (υπάρχει άραγε ένας που να πιστεύει πως νιώθω τόσο ΚΚΕ;)”, έγραψε χαρακτηριστικά.

Τα likes από τους followers της ήταν δεκάδες και τα σχόλια για την εμφάνισή της άκρως κολακευτικά.

Read More

And More