Αθηναΐς Νέγκα: Το ιδιαίτερο χριστουγεννιάτικο δέντρο που στόλισε και σίγουρα δεν έχεις ξαναδεί!

Η αντίστροφη μέτρηση για τα Χριστούγεννα έχει ξεκινήσει επισήμως και τόσο οι μικροί όσο και οι μεγάλοι ανυπομονούν τόσο για τις ξέγνοιαστες ημέρες των διακοπών όσο και για τις στιγμές στο πλευρό των αγαπημένων τους ανθρώπων. Η Αθηναΐς Νέγκα έχει μπει στο εορταστικό κλίμα, στολίζοντας το σπίτι της μαζί με τις δύο κόρες της, οι οποίες αποτελούν φυσικά την απόλυτη προτεραιότητά της!

Το απόγευμα της Παρασκευής, η ραδιοφωνική παραγωγός και παρουσιάστρια θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς φίλους της στο Instagram το ιδιαίτερο δέντρο που στόλισε φέτος, εκφράζοντας παράλληλα τις σκέψεις της. Όπως θα δεις, πρόκειται για μια εικόνα που σίγουρα δεν έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε αυτές τις ημέρες, όμως δεν παύει να έχει τη δική της ιστορία.

“Εορταστικό δενδρύλλιο 2019 ,σαφώς ένα από τα πιο ακατάστατα που έχω φτιάξει καθώς η μικρή κόρη μου το διαλύει και παρεμβαίνει στις διακοσμήσεις μου χωρίς ίχνος μεταμέλειας καθημερινώς. .Και τώρα ένα μήνυμα οικονομίας :Η ποδιά που κρύβει την βάση του δέντρου μου έπρεπε φέτος να αντικατασταθεί .με μεγάλη θλίψη επειδή δεν θέλω να αλλάζω τα στολίδια του δέντρου μου, βγήκα να αγοράσω μια καινούργια.

Ανακάλυψα πως το τοπικό κατάστημα χριστουγεννιάτικων είχε ποδιές που στοίχιζαν από 27 μέχρι 48 ευρώ αν και πρόκειται για ένα απλό κομμάτι ύφασμα. Απογοητευμένη είπα να δοκιμάσω στα … (γνωστό πολυκατάστημα) και βρήκα ακριβώς τις ίδιες από 3€. Δεν με πληρώνουν για να τους διαφημίσω,νομίζω πως οφείλω όμως να σας σώσω από την λαίλαπα της χριστουγεννιάτικης αισχροκέρδειας .μην αγοράζετε ποτέ πανάκριβα τίποτα”, σημείωσε χαρακτηριστικά.

Δες τη φωτογραφία:

Και του χρόνου!

Read More

And More