Αττική Οδός – Κακοκαιρία Ελπίς: Κύμα αντιδράσεων στο διαδίκτυο – Οργή, τρολάρισμα και… ληγμένα τρόφιμα

Τον γύρο του κόσμου κάνουν οι εικόνες από τον εγκλωβισμό χιλιάδων πολιτών στην Αττική Οδό.

Νωρίς το μεσημέρι της Δευτέρας 24/1, η κακοκαιρία Ελπίς εγκλώβισε χιλιάδες οδηγούς με τους συνεπιβάτες, από τους οποίους οι περισσότεροι πέρασαν την παγωμένη νύχτα χωρίς να καταφέρνουν να φτάσουν στα σπίτια τους.

Η Πολιτική Προστασία ζήτησε την συνδρομή του στρατού, προκειμένου να απεγκλωβιστούν οι εκατοντάδες πολίτες που για αρκετές ώρες περίμεναν μέσα στο κρύο στην Αττική Οδό.

 

Αττική Οδός – Εφιαλτική νύχτα στη μέση του δρόμου

Ακόμα και 16 ώρες συμπλήρωσαν οδηγοί, εγκλωβισμένοι στην Αττική Οδό μέσα στο κρύο και τα χιόνια. Για ώρες είχαν αφεθεί στην τύχη τους, μέχρι που λίγο πριν από τις 8 το βράδυ ανακοινώθηκε η συνδρομή του στρατού στην επιχείρηση απεγκλωβισμού. 

Φόβος, αγωνία, κρύο και οργή, κυριάρχησαν στους αγανακτισμένους οδηγούς, οι οποίοι το βράδυ πλέον δέχτηκαν από τον στρατό μπουκάλια με νερό, τρόφιμα και κουβέρτες. Τα βλέμματα όλων στους εγκλωβισμένους στην Αττική Οδό.

Μέσα από τα social media, χρήστες ζητούσαν βοήθεια για τους συνανθρώπους τους στην Αττική Οδό, οι οποίοι με το πέρας της ώρας, κρύωναν ολοένα και περισσότερο καθώς τα καύσιμα των αυτοκινήτων τελείωναν, δεν είχαν φαγητό, αλλά ούτε και μπαταρία.

Αττική Οδός – Κατακραυγή στο twitter

Το hashtag #ΑττικήΟδός έγινε πρώτο trend στo twitter -μέχρι την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές, υπάρχουν περισσότερα από 46.000 tweets-, με τους χρήστες του να σχολιάζουν τις τελευταίες εξελίξεις, να κάνουν έκκληση για βοήθεια, να προβάλλουν τα κακώς κείμενα των ιθυνόντων, αλλά και να τρολάρουν για άλλη μια φορά την πολιτική προστασία, κυβέρνηση, αλλά και τους αρμόδιους για τις δραματικές εικόνες στην Αττική Οδό.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Read More

And More