Ατύχημα για τη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου στα γυρίσματα της ταινίας του Μάρκου Σεφερλή! [video]

Ο Μάρκος Σεφερλής παράλληλα με τη θεατρική παράσταση «Ζητείται σεφ της… Κωμωδίας» στο Δελφινάριο, έχει ξεκινήσει και τα γυρίσματα της πρώτης του κινηματογραφικής ταινίας. Στην πολυαναμενόμενη “Χαλβάη 5-0” , όπως θα είναι ο τίτλο της, εκτός από τον ίδιο, θα παίξουν ο Γιάννης Ζουγανέλης, η Ελένη Καστάνη, ο Απόστολος Γκλέτσος, ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ο Γιάννης Καπετάνιος, ο Δημήτρης Τζουμάκης, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, η Βίκυ Κάβουρα, η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, ο Νίκος Βουρλιώτης, η σύζυγός του Έλενα Τσαβαλιά και πολλοί άλλοι.

Ο Μάρκος Σεφερλής, μάλιστα, ως λάτρης των social media, δεν σταματά να δίνει στους διαδικτυακούς του φίλους μικρές γεύσεις από τα γυρίσματα, κάνοντάς του να περιμένουν με ακόμα περισσότερη αγωνία την άφιξή της στις κινηματογραφικές αίθουσες. Αυτή τη φορά, ο αγαπημένος κωμικός δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και συγκεκριμένα στα stories του ένα βίντεο, αποκαλύπτοντας για πρώτη φορά ένα ατύχημα που είχε η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων.

Σ’ αυτό, λοιπόν, βλέπουν την μελαχρινή καλλονή να κάθεται σε μία πολυθρόνα, έχοντας πάνω από κεφάλι της ένα φωτιστικό. Κάποια στιγμή ο μεταμφιεσμένος Μάρκος Σεφερλής το σπρώχνει, με αποτέλεσμα να την χτυπήσει στο κεφάλι -αρκετά δυνατά όπως φαίνεται- και να την τραυματίσει. Η ίδια, ωστόσο, παρέμεινε ψύχραιμη και συνέχισε κανονικά τη δουλειά της.

Δες το βίντεο που ακολουθεί:

“Συμβαίνουν κι αυτά”, ήταν το σχόλια του Μάρκου που συνόδευε το βίντεο.

Read More

And More