Ατύχημα για την Ελένη Καρποντίνη: Η φωτογραφία που δημοσίευσε ο Βασίλης Λιάτσος

Ο Βασίλης Λιάτσος και η Ελένη Καρποντίνη είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Οι δυο τους έχουν δημιουργήσει μια πολύ όμορφη οικογένεια, με δύο υπέροχα παιδιά, τα οποία υπεραγαπούν και αποτελούν για εκείνους την απόλυτη προτεραιότητά τους.

Ο πρωτότοκος, που έχει πάρει το όνομα του παππού του, Αιμίλιου Λιάτσου, ενώ ο δεύτερος αναμένεται να βαπτιστεί σε λίγο καιρό στην όμορφη Τήνο. Η συγκεκριμένη τοποθεσία μόνο τυχαία δεν είναι, αφού η γλυκιά μανούλα είχε πει κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της, ότι αν πάνε όλα καλά με τις επιπλοκές, η βάπτιση θα γίνει στην Παναγία της Τήνου.

Μέχρι εκείνη την ημέρα, όμως, το ζευγάρι απολαμβάνει την καθημερινότητά του, φροντίζοντας να περνά όσο περισσότερο εποικοδομητικό χρόνο με τα παιδιά του. Το Σαββατοκύριακο, εκμεταλλευόμενοι τον ηλιόλουστο καιρό, ο Βασίλης Λιάτσος και η Ελένη Καρποντίνη φόρεσαν τα μαγιό τους και έκαναν τις πρώτες καλοκαιρινές βουτιές της στην πισίνα τους.

Ωστόσο, μέσα από μια… αναμνηστική selfie που έβγαλαν, αποκαλύφθηκε το ατύχημα που είχε η παρουσιάστρια. Συγκεκριμένα, την είδαμε να ποζάρει στον φακό χαμογελαστή, αλλά έχοντας το αριστερό χέρι της στον γύψο, μέχρι το ύψος του αγκώνα.

Ο Βασίλης Λιάτσος, που δημοσίευσε το συγκεκριμένο στιγμιότυπο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, δεν αποκάλυψε κάτι σχετικά με το τι συνέβη, αλλά σίγουρα οι διαδικτυακοί του φίλοι ανησύχησαν λίγο για το τι συνέβη στην γυναίκα της ζωής του.

Εμείς της ευχόμαστε περαστικά!

Read More

And More