Ατύχημα για τον Αλέξη Γεωργούλη!

Η ανάρτηση του Αλέξη Γεωργούλη το βράδυ της Τρίτης ανησύχησε αρκετά τους διαδικτυακούς του φίλους. Όπως θα δεις στη φωτογραφία που δημοσίευσε ο ίδιος ο ηθοποιός στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram φοράει πατερίτσες – και μάσκα προστασίας – ενώ όπως αποκάλυψε στη λεζάντα χειρουργήθηκε στο πόδι.

Όπως φαίνεται, ο Αλέξης Γεωργούλης είχε ένα ατύχημα στον Όλυμπο, με συνέπεια να τραυματιστεί και να υποβληθεί σε χειρουργείο στην Λάρισα. Ο Ευρωβουλευτής ευχαρίστησε μέσα από τα social media τόσο τον γιατρό του όσο και το νοσηλευτικό προσωπικό για τις υπηρεσίες τους.

“Ευχαριστώ τον #Όλυμπος για τις εμπειρίες που μου χαρίζει γιατί #οτιδεσεσκοτωνεισεκανειπιοδυνατο και τη #λαρισα που πάντα με περιμένει με μία ανοιχτή αγκαλιά!!! Ευχαριστώ από καρδιάς, τον Όμιλο #Animus, τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο Αχιλλέα Νταβέλη, τον εξαίρετο γιατρό που με χειρούργησε Αντώνη Τσαγκάλη και τους συνεργάτες του, καθως και όλο το νοσηλευτικό προσωπικό του Κυανού Σταυρού για τον επαγγελματικό, ουσιαστικό και ανθρώπινο τρόπο αντιμετώπισης των ασθενών!” έγραψε χαρακτηριστικά ο Αλέξης Γεωργούλης.

Περαστικά!

Read More