Ατύχημα για τον Νάσο Παπαργυρόπουλο – Η μακροσκελής ανάρτηση

Αντιμέτωπος με μια περιπέτεια με την υγεία του ήρθε ο Νάσος Παπαργυρόπουλος κατά τη διάρκεια των διακοπών του στη Μήλο.

Ο ηθοποιός βρισκόταν στο όμορφο νησί της Μήλου όταν μια πτώση από τη μηχανή του, στάθηκε η αφορμή για να μεταφερθεί αμέσως στο ιατρικό κέντρο του νησιού προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητες εξετάσεις και να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Στην ανάρτησή του, ο Νάσος Παπαργυρόπουλος ποζάρει ανάμεσα στα άτομα που ήταν δίπλα του σε αυτές τις στιγμές αποκαλύπτοντας πως από το ατύχημα αυτό βγήκε με δυο σπασμένα δάχτυλα, εγκαύματα δευτέρου βαθμού στα χέρια και τα πόδια και διάφορα άλλα, αλλά κυρίως με μια μεγάλη οικογένεια από ανθρώπους που μέχρι χθες του ήταν άγνωστοι αλλά του άνοιξαν αμέσως την αγκαλιά τους.

«Και κάπως έτσι άδοξα τελειώνει στη μέση το ταξίδι στο Αιγαίο , με δυο σπασμένα δάχτυλα, εγκαύματα 2ου βαθμού στα χέρια και πόδια και διάφορα άλλα, από πέσιμο μηχανής , θα μπορούσε όμως να είναι πολύ χειρότερα.

Έχω την ψυχική ανάγκη να ευχαριστήσω το προσωπικό του κέντρου υγείας της Μήλου που τόσο πολύ με πρόσεξε από την πρώτη μέχρι την τελευταία στιγμή, που μου έκλεισαν τις πληγές , που με κράτησαν μια μέρα μέσα , που κινητοποιήθηκαν να μου φέρουν ακόμα και τη μηχανή μου από το σημείο που έπεσα.

Ευχαριστώ τους ντόπιους που με μάζεψαν απ´ το δρόμο, μου έδωσαν νερό τότε που το χρειαζόμουν περισσότερο και που με πήγαν στο νοσοκομείο χωρίς να σκεφτούν αν θα τους λερώσω το αμάξι η αν θα καθυστερήσουν στη δουλειά τους. Ευχαριστώ τον άνθρωπο που δεν έφυγε από δίπλα μου μέχρι να σιγουρευτεί ότι εγώ (μαζί με όλα μου τα πράγματα) είμαι υγιής και μέσα στη θέση του οχήματος που θα με πάει σπίτι. Αν και ήμουν μόνος ξαφνικά ήρθε μια μεγάλη οικογένεια δίπλα μου. Κάπου κάπου η πίστη στην ανθρωπότητα αποκαθίσταται» γράφει στην ανάρτησή του ο Νάσος Παπαργυρόπουλος.

Read More

And More