AUDI A1: Η πολυτέλεια σε διαστάσεις που σου ταιριάζουν

Η πολυτέλεια σε διαστάσεις που σου ταιριάζουν. Σκέψου το πιο Luxurius αυτοκίνητο που μπορείς να έχεις, σε μέγεθος που θα βολεύει στην κίνηση μέσα στην πόλη. Και φυσικά το Audi A1 δεν σταματά εκεί. Είναι ένα αυτοκίνητο που θα λατρέψεις, πολύ απλά γιατί είναι έξυπνο, ασφαλές και προσαρμόζεται στα δικά σου θέλω.

Εgo-istic style
Πάντα ονειρευόσουν ένα αυτοκίνητο που δεν θα μοιάζει με κανένα άλλο από όσα κυκλοφορούν εκεί έξω. Ήρθε λοιπόν η ώρα να κάνεις το όνειρό σου πραγματικότητα. Πίσω από την εγγύηση του ονόματος AUDI, μπορείς να επιλέξεις εξωτερικά αυτοκόλλητα που θα κάνουν ακόμα πιο εντυπωσιακό το λευκό και θα δώσουν ένα αγωνιστικό χρώμα στο σύνολο. Γιατί η ταχύτητα δεν είναι προνόμιο μόνο των ανδρών. Το πακέτο ολοκληρώνεται από τις αντίστοιχες επεμβάσεις στο εσωτερικό, που αποτυπώνονται από τα χερούλια στις πόρτες και τους αεραγωγούς, μέχρι το χρώμα σε τιμόνι, κονσόλα, λεβιέ ταχυτήτων και πατάκια.

ΕΝ ΑΡΧΗ ΗΝ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ
Μπορεί να είναι μικρό, όμως δεν πρέπει να σε ανησυχεί καθόλου η ασφάλεια. Ικανό για 5 αστεράκια στα τεστ πρόσκρουσης και με τέτοια ανάρτηση που θα αισθάνεσαι πως συνεχώς “πλέεις” με άνεση όπου και να βρίσκεσαι. Με λίγα λόγια, με ένα A1 θα αισθάνεσαι πάντα ασφαλής και άνετη, είτε για τις βόλτες σου στην πόλη, είτε για τις εξορμήσεις του Σαββατοκύριακου. Όπως καταλαβαίνεις το μικρό της Audi είναι πλήρως εξοπλισμένο σε αερόσακους, αλλά και όλα εκείνα τα συστήματα ασφαλείας που υπόσχονται σε κρατήσουν στο δρόμο (ESP,ABS κτλ).

ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΣΟΥ
Μπορεί η πολλή τεχνολογία να σε μπερδεύει, όμως τι θα έλεγες για ένα αυτοκίνητο που φρόντιζε το προτοφόλι σου; Σύστημα Start&Stop για να μην μένει η μηχανή “αναμμένη” όσο είσαι κολλημένη στην κίνηση, αλλά και ένας έξυπνος υπολογιστής που σου θυμίζει πως κλιματισμός και ανοιχτά παράθυρα δεν πάνε μαζί.

Θα το βρείς σε μια σειρά εκδόσεων TFSI βενζινοκινητήρα και TDI πετρελαιοκινητήρα με ισχύ που ξεκινά από τα 86hp και φτάνει τα 185 hp. Ένα αυτοκίνητο που στηρίζεται στη λογική των “μειωμένων διαστάσεων” που σου εξασφαλίζει υψηλή απόδοση και οικονομία. Έτσι η κατανάλωση κυμαίνεται σε ιδιαίτερα χαμηλά επίπεδα από 3,8 εως 5,9 λίτρα ανά 100 χλμ. Στα έξτρα χαρακτηριστικά μπορείς να βρεις ανέσεις που προέρχονται από μεγαλύτερες κατηγορίες, όπως προβολείς Xenon plus με φώτα ημέρας σε τεχνολογία LED, πίσω φωτιστικά σώματα LED και ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών με ελαστικά μεγέθους 215/40. Για όλα τα Audi A1 προσφέρεται 4ετής εργοστασιακή εγγύηση, καθώς και 12ετής εγγύηση για διάτρηση από σκουριά και 3ετής για ελαττώματα χρώματος.

Και φυσικά το αυτοκίνητο ολοκληρώνεται με τα απαραίτητα infotainment συστήματα, τα οποία μάλιστα έχει δανειστεί από το Α8. Δηλαδή οθόνες, μουσική και ηχοσυστήματα από μια “λιμουζίνα”, ενσωματωμένα στο δικό σου αυτοκίνητο πόλης.

Έτσι με 15.750 ευρώ που κοστίζει, πλέον, η βασική έκδοση του A1 με απόσυρση, ή από 196 ευρώ το μήνα, μπορείς να κάνεις δικό σου ένα μοναδικό Audi A1. Για περισσότερες πληροφορίες κάνε κλικ εδώ

Read More

And More