Αβάσταχτος ο πόνος στις κηδείες του Γ.Φουντούλη και Μ. Καπελώνη

Αβάσταχτος ο πόνος στις κηδείες του Γ.Φουντούλη και Μ. Καπελώνη | tlife.gr

Δίχως την παρουσία πολιτικών αλλά και δίχως δημοσιογραφική κάλυψη μετά από επιθυμία της οικογένειας γίνεται αυτή την ώρα η κηδεία του Γιώργου Φουντούλη ο οποίος δολοφονήθηκε έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Ηράκλειο.

Βουβός ο πόνος και στην κηδεία του Μάνου Καπελώνη που έγινε το πρωί στην Αρτέμιδα.

Η κηδεία του Γιώργου Φουντούλη γίνεται στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου στο Παλαιό Ηράκλειο.
Εκατοντάδες φίλοι και πολίτες συνοδεύουν τον 27χρονο στην τελευταία του κατοικία. Τραγικές φιγούρες οι γονείς και η αδελφή του αδικοχαμένου παλικαριού.

Σε ανάρτησή του στο Facebook την Κυριακή ο πατέρας του Γ.Φουντούλη έγραψε:
«Την Δευτέρα 4-11-2013 θα αποχαιρετήσουμε το αγαπημένο μας παιδί Γιώργο Φουντούλη από τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στο Παλαιό Ηράκλειο στις 3μμ. Οι γονείς του θέλουν να παρευρεθούν όλοι οι φίλοι του Όχι σαν χρυσαυγίτες αλλά σαν φίλοι που θέλουν να τιμήσουν τον φίλο τους. Δεν θέλουμε ΑΙΜΑ, το παιδί μας πότισε την άσφαλτο με το αίμα του, ούτε ΤΙΜΗ γνωρίζουμε την ακεραιότητα και την εντιμότητα του παιδιού μας.
Η οικογένεια δεν επιθυμεί να παρευρεθεί ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑ. Η οικογένεια δεν επιθυμεί στεφάνια και λουλούδια και αντί για αυτό στην είσοδο του Ναού θα υπάρχει ένα κουτί που μπορεί όποιος θέλει αυτά τα χρήματα που θα έδινε για λουλούδια ή στεφάνι να τα δώσει για την ενίσχυση του ΣΙΚΙΑΡΙΔΕΙΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ στο οποίο φοιτά η ΕΙΡΗΝΗ η ΛΑΤΡΕΜΕΝΗ ΑΔΕΛΦΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ.»

Διάβασε περισσότερα στο Newsit

READ more