Αχαϊα: Εκβιάζουν τον ερωτικό τους παρτενέρ, με ροζ φωτογραφίες!

Τον πλήρωναν για χρόνια για να τις ικανοποιεί ερωτικά. Όταν όμως εκείνος ανακοίνωσε στις γυναίκες ότι αποφάσισε να αλλάξει ζωή, αποφάσισαν να τον εκδικηθούν…

Tο επίμαχο γυναικείο δίδυμο έκανε… πλούσιο τον νεαρό Πατρινό για την ομαδική ερωτική απόλαυση που τους προσέφερε κρυφά επί σειρά ετών, αλλά τώρα δεν τον αφήνουν να σταματήσει την πολυτάραχη ερωτική ζωή και να δημιουργήσει τη δική του οικογένεια γυρίζοντας οριστικά σελίδα!
Η υπόθεση άρχισε να βγαίνει στην επιφάνεια ύστερα από επεισόδιο που προκλήθηκε πριν από δέκα ημέρες περίπου ανάμεσα στη μία από τις δύο «πρωταγωνίστριες» και την νόμιμη σύντροφο του νεαρού, με την οποία μάλιστα σκοπεύει να ανεβεί σύντομα τα σκαλιά της εκκλησίας.
Όλα συνέβησαν όταν η δεύτερη συνάντησε τυχαία την πρώτη σε καφέ του κέντρου της πόλης και δεν δίστασε να της μιλήσει δημοσίως, απαιτώντας μπροστά σε όλη της την παρέα, να αφήσουν ήσυχο τον αρραβωνιαστικό και μέλλον σύζυγό της. Η απαίτηση αυτή είχε ως αποτέλεσμα οι δύο γυναίκες να έρθουν στα χέρια αλλά το επεισόδιο να λήξει προτού πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις, χάρη στην παρέμβαση των υπολοίπων της παρέας.
Μόνο που από εκείνη τη στιγμή άρχισαν να έρχονται στην επιφάνεια όλο και πιο «πιπεράτα» στοιχεία του παρελθόντος του νεαρού και των δύο γυναικών. Σύμφωνα λοιπόν με όσα άρχισαν να βλέπουν το «φως», οι δύο κολλητές φίλες – που διατηρούν σχέσεις από τα μαθητικά τους χρόνια – παρά το γεγονός ότι κατά καιρούς διατηρούσαν κανονικές σχέσεις – έβρισκαν στο πρόσωπο του νεαρού, ο οποίος εργάζεται στη νύχτα, τον κατάλληλο ερωτικό παρτενέρ που δεχόταν να τις ικανοποιήσει.

Διάβασε περισσότερα για την απίστευτη αυτή ιστορία, στο Newsit

Read More

And More