AXDW: Η λαμπερή επίδειξη μόδας της Χριστίνας Ζαφειρίου με guest star την εκρηκτική Κατερίνα Στικούδη! Φωτογραφίες

Την Τετάρτη 27 Μαρτίου έκανε πρεμιέρα η 25rd Athens Xclusive Designers Week! Καταξιωμένοι Έλληνες σχεδιαστές, επιτυχημένα ελληνικά fashion brands και ανερχόμενοι νέοι σχεδιαστές συνεχίζουν να μας παρουσιάζουν τις νέες τάσεις μόδας για την επερχόμενη σεζόν Φθινόπωρο-Χειμώνας 2019-2020, στο Ζάππειο Μέγαρο. Με μια φαντασμαγορική επίδειξη στα πλαίσια της AXDW, η πολυσυζητημένη σχεδιάστρια Χριστίνα Ζαφειρίου έκλεψε γι’ ακόμη μια φορά τις εντυπώσεις με τη νέα της κολεξιόν για την Άνοιξη – Καλοκαίρι 2019.

Το show άνοιξε η Κατερίνα Στικούδη φορώντας μια μοναδική customade δημιουργία “Christina Zafeiriou Couture”, ξεσηκώνοντας το κοινό με το live performance της. Την επίδειξη παρακολούθησαν από την πρώτη σειρά πολλοί επώνυμοι καλεσμένοι απ’ τον χώρο της μόδας, τον καλλιτεχνικό αλλά και τον δημοσιογραφικό κόσμο, καθώς και πολλοί φίλοι και συνεργάτες της σχεδιάστριας.

Πάντα πιστή στη glam αισθητική της, η Χριστίνα Ζαφειρίου πρωτοσυστήθηκε στο κοινό πριν 3 χρόνια αποτίοντας φόρο τιμής σε πρωτοπόρους του στυλ, όπως η Ζοζεφίνα Μπέικερ, η Κάρολ Λόμπαρντ και η Νόρμα Τάλματζ. Η νέα της κολεξιόν “Christina Zafeiriou Couture” SS 2019, είχε όλα τα χαρακτηριστικά που την κάνουν να μοιάζει ονειρική: εξαιρετικές ολομέταξες δαντέλες, φίνα υφάσματα, περίτεχνα χειροποίητα κεντήματα με πολύτιμους λίθους σε κοκτέιλ και βραδινά φορέματα. Τα υποδήματα του show σχεδίασε ειδικά η εταιρία Fairymade.

Δες όλες τις φωτογραφίες:

Κώστας Γκρέκας-Έλενα Βαζούρα

Δημήτρης Κουτσούκος-Λάκης Γαβαλάς-Σούλα Λιάκου-Πλάτων Παπαγιαννόπουλος

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου-Αριστομένης Γιαννόπουλος-Κωνσταντίνος Εμμανουήλ

Πηνελόπη Αναστασοπούλου-Δημήτρης Ουγγαρέζος-Kώστας Κοκκινάκης-Γιώργος Δήμας

Χριστίνα Ζαφειρίου-Χάρης Σιανίδης-Τόνια Φουσέκη

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More