AXDW: Οι διάσημες Ελληνίδες που περπάτησαν στο catwalk του οίκου Tassos Mitropoulos και οι celebrities που τις απόλαυσαν! Φωτογραφίες

Οι επιδείξεις της Athens Xclusive Designers Week συνεχίζονται με μεγάλη επιτυχία με το Ζάππειο Μέγαρο να γεμίζει με πλήθος κόσμου που επισκέπτεται την Εβδομάδα Μόδας για να παρακολουθήσει μοναδικά fashion shows και να απολαύσει νέες δημιουργίες από αγαπημένους σχεδιαστές.

Το απόγευμα του Σαββάτου, πραγματοποιήθηκε το fashion show του οίκου Tassos Mitropoulos, όπου παρακολουθήσαμε επώνυμες Ελληνίδες να περπατούν στην πασαρέλα, όπως η Ιωάννα Μπέλλα, η Μικαέλα Φωτιάδη, η Κατερίνα Ευαγγελινού κ.α. Το show παρακολούθησαν μεταξύ άλλων ο Πέτρος Κωστόπουλος, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, η Μάγκυ Χαραλαμπίδου, ο Λάκης Γαβαλάς, η Αννίτα Ναθαναήλ, ο Τρύφωνας Σαμαράς, ο Στράτος Τζώρτζογλου κ.α.

Άρωμα θάλασσας αποπνέει η νέα συλλογή ‘Symphony of the Seas’ Tassos Mitropoulos όπου οι υφές είναι εμπνευσμένες από τον βυθό και οι λάμψεις από τη μαγευτική αντανάκλαση της άμμου. Maxi φορέματα, διάφανα μανίκια και ριγέ μαρινιέρες που παντρεύονται περίτεχνα με λάμψεις από γκλίτερ και αστραφτερές υφές είναι κύρια χαρακτηριστικά της νέας του συλλογής.

Δες φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος για το TLIFE

Read More

And More