AXDW: Το εντυπωσιακό fashion show του σχεδιαστή Πάρη Βαλταδώρου! Η Μαρία Λεκάκη περπάτησε στην πασαρέλα

Μετά την παρουσίαση της συλλογής του στη διεθνή έκθεση TRANOI, στο Παρίσι, ο σχεδιαστής Πάρης Βαλταδώρος εντυπωσίασε το πιστό του κοινό που κατέκλυσε το Ζάππειο Μέγαρο, στο πλαίσιο του AXDW για μια ακόμη φορά. Η νέα συλλογή VALTADOROS SS20 “Cycladic Sunset” μας ταξίδεψε σε ένα ατμοσφαιρικό καλοκαιρινό ηλιοβασίλεμα. Μια καλοκαιρινή οφθαλμαπάτη στον Κυκλαδικό ορίζοντα γίνεται πηγή έμπνευσης για τις νέες του δημιουργίες.

Ένα πολύχρωμο πρελούδιο φλογερών κόκκινων, πορτοκαλί και χρυσών αποχρώσεων βάζει φωτιά στην πασαρέλα, σβήνοντας σε μια θάλασσα λευκών και μπλε κυμάτων από αιθέρια υφάσματα. Αέρινα λινά με λαμπερές χρυσές ίνες, ανάλαφρα σιφόν με δερμάτινη υφή και σύννεφα λευκού σατέν δίνουν μορφή σε μοναδικά σχέδια γεμάτα θηλυκότητα και δυναμισμό, δημιουργώντας μια μεθυστική καλοκαιρινή ατμόσφαιρα.

Οι αποχρώσεις του δειλινού, σαν πολύχρωμος καπνός που θολώνει τον ορίζοντα, σταδιακά μεταμορφώνονται σε μια μαύρη αχλή που σκεπάζει τα πάντα, προετοιμάζοντας το κοινό για το μεγάλο φινάλε… Η Μαρία Λεκάκη κλείνει δυναμικά το show με μια ανεπανάληπτη ασπρόμαυρη δημιουργία VALTADOROS!

Δες φωτογραφίες:

Ιωάννα Μπέλλα

Ιωάννα Κυρίτση

Πάρης Βαλταδώρος

Χριστίνα Μπόμπα

Σοφία Αθανασίου – Χριστίνα Παππά

Μαρία Μπεκατώρου

Χριστίνα Μπόμπα – Πάρης Βαλταδώρος – Μαρία Λεκάκη

Φωτογραφίες: Papadakis Press

Read More

And More