ΑXDW: Το εντυπωσιακό fashion show του Τάσσου Μητρόπουλου με λαμπερούς προσκεκλημένους – Φωτογραφίες

Η 24η Athens Xclusive Designers Week έχει ξεκινήσει για τα καλά και καθημερινά ταλαντούχοι και καταξιωμένοι σχεδιαστές μόδας μας παρουσιάζουν τις υπέροχες συλλογές τους. Με ένα λαμπερό fashion show ο αγαπημένος Έλληνας σχεδιαστής “Tassos Mitropoulos” παρουσίασε, το βράδυ της Πέμπτης, τις νέες τάσεις για την άνοιξη και το καλοκαίρι 2019 σε μια βραδιά που ήταν όλοι εκεί.

Χορηγός επικοινωνίας της 24ης ΑXDW είναι το «TLife» και θα σου μεταδίδει όλα όσα εξαιρετικά πράγματα συμβαίνουν στα fashion shows των Ελλήνων σχεδιαστών. Προσωπικότητες από τον καλλιτεχνικό και δημοσιογραφικό κόσμο αλλά και οι πιο γνωστές φυσιογνωμίες του αθηναϊκού fashion crowd έδωσαν το παρών σε ένα ακόμη fashion show με πολλές εκπλήξεις και επώνυμους καλεσμένους, όπως η Σάσα Σταμάτη, η Μαρία Μπεκατώρου αλλά και η Αννίτα Ναθαναήλ. Η κόρη της Αννίτας, μάλιστα, Τερέζα Χάμπερτ περπάτησε στο catwalk φορώντας μοναδικές customade δημιουργίες “Tassos Mitropoulos” και έκλεψε τις εντυπώσεις.

Αννίτα Ναθαναήλ-Alessandra Guffanti-Τάσσος Μητρόπουλος-Tερέζα Χάμπερτ

Σάσα Σταμάτη – Μαρία Μπεκατώρου

Αννίτα Ναθαναήλ-Tερέζα Χάμπερτ-Σύνθια Χάμπερτ-Κρις Χάμπερτ

Η συλλογή ‘Groove in the heart’ είναι αφιερωμένη στην υπερβολή και το glam της δεκαετίας του ’80. Μία κολεξιόν με λάμψη από πούλιες, παγέτες, PVC λεπτομέρειες, έντονα pop prints και funky self-print υφάσματα διατηρώντας πάντα την θηλυκότητα μιας δυναμικής γυναίκας που χαρακτηρίζει το brand “Tassos Mitropoulos”.

O γνωστός σχεδιαστής δημιουργεί μόδα που αντιστέκεται στην κρίση και πιστεύει στην ισχυρή προσωπικότητα και αυθεντικότητα της σύγχρονης γυναίκας κάτι που αντικατροπτίζεται σε όλες του τις κολεξιόν.

Μαρία Μπεκατώρου – Χάρης Σιανίδης

Σάσα Σταμάτη

Josephine Wendel-Κυριακή Ζαχαριουδάκη

Τόνια Φουσέκη-Αννίτα Ναθαναήλ

Ο σχεδιαστής μόδας Τάσσος Μητρόπουλος με την οικογένειά του

Σπυριδούλα Τριάντου-Αννίτα Ναθαναήλ-Έλλη Αγγελιδάκη-Σοφία Παθέκα-Έλσα Τόλη

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More