Αχιλλέας – Ανδρέας: Ερωτευμένος ο γιος του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ – Η 22χρονη Ιζαμπέλα που του έκλεψε την καρδιά

Ο Αχιλλέας-Ανδρέας, το τρίτο παιδί του Παύλου και της Μαρί-Σαντάλ που γεννήθηκε το 2000 στην Νέα Υόρκη, είναι ερωτευμένος! Ο 22χρονος εγγονός του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου δημοσιεύει αρκετά συχνά φωτογραφίες με τη σύντροφό του, της οποίας το όνομα μέχρι στιγμής δεν γνώριζε κανείς.

Ο Αχιλλέας-Ανδρέας είναι φοιτητής στο Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης, αλλά τα πρώτα παιδικά και εφηβικά χρόνια έζησε στο Λονδίνο με την οικογένειά του. Σύμφωνα με την εφημερίδα «Βild», ο 22χρονος φέρεται να διατηρεί δεσμό με την Isabella Massenet, μοντέλο, DJ και κόρη της Natalie Massenet, ιδρύτριας της πολυτελούς μάρκας μόδας Net-a-Porter.

Αν και κανένας από τους δύο δεν είχε επιβεβαιώσει τη σχέση τους στα ΜΜΕ, οι αναρτήσεις τους στα social media χρονολογούνται από το 2021. Μάλιστα, ο Αχιλλέας – Ανδρέας μοιράστηκε ένα story στον λογαριασμό του στο Instagram, με την αγαπημένη του, γράφοντας: «Δύο χρόνια χαράς και γέλιου».

Η Isabella Massenet, με την ιδιαίτερη ομορφιά και το απαράμιλλο στυλ, ασχολείται με τη μουσική ως DJ αλλά και με το modelling, ενώ η καταγωγή της είναι από Αμερική και Βρετανία. Μάλιστα, η καλλονή έχει ενεργό συμβόλαιο στην IMG Models, το ίδιο πρακτορείο που εκπροσωπεί τις Gigi και Bella Hadid, Karlie Kloss και Gisele Bündchen.

Μπορεί ο Αχιλλέας Ανδρέας να προσπαθεί να κρατήσει τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο δεν είναι λίγες οι φορές που έχουν ανεβάσει μαζί φωτογραφίες στα social media.

Δες τις κοινές αναρτήσεις του 22χρονου γιου του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ με την Isabella Massenet:

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Achileas of Greece (@achi_of_greece)

 

Φωτογραφίες: Instagram

Read More

And More