Αχιλλέας: Ερωτευμένος ο γιος του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ με εκατομμυριούχο καλλονή

Τα βέλη του έρωτα χτύπησαν τον Αχιλλέα-Ανδρέα, γιο της Μαρί Σαντάλ και του Παύλου, που περνά το πρώτο του καλοκαίρι με τη σύντροφό του, αλλά και την οικογένειά του, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Σάσας Σταμάτη και της Σπυριδούλας Τριάντου στο ένθετο Secret. 

Ο 20χρονος νεαρός πρίγκιπας βγαίνει με τη συνομήλική του Ισαμπέλα Μασενέ, που είναι μοντέλο και φωτογράφος, όπως έγινε γνωστό από το ισπανικό περιοδικό «Hola». Οι πρώτες τους κοινές εμφανίσεις έγιναν στις Σπέτσες, όπου πέρασαν μέρος των διακοπών τους με την οικογένεια Γλίξμπουργκ.

Οι γονείς του Αχιλλέα τη λάτρεψαν από την πρώτη στιγμή, ενώ η όμορφη σύντροφος του γιου τους δείχνει να έχει μεγάλη οικειότητα μαζί τους. Η ίδια από την πρώτη στιγμή ένιωσε πως ήταν μέλος της οικογένειας. Μάλιστα, πολύ στενή σχέση έχει και με την αδελφή του συντρόφου της, Ολυμπία, γι’ αυτό και παρευρέθηκε στα γενέθλιά της, τα οποία γιόρτασε ένα Σαββατοκύριακο στην Ιμπιζα.

Το νεαρό ζευγάρι επέστρεψε λίγες ημέρες μετά στις Σπέτσες. Εκεί επιδόθηκαν σε μεγάλες βόλτες με ποδήλατα, έβγαλαν φωτογραφίες, ανέβασαν στα social media αστεία βίντεο και πολλές φορές έκαναν πλάκες με όλη την οικογένεια.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Achileas of Greece (@achi_of_greece)

 

Η Ισαμπέλα ήρθε επίσης κοντά με τον θείο του Αχιλλέα, Φίλιππο, και με τη σύζυγό του, Νίνα Φλορ. Στο αγαπημένο τους νησί έδειχναν πολύ ερωτευμένοι, ενώ σε κάθε οικογενειακό τραπέζι ο Αχιλλέας συνόδευε τη σύντροφό του, η οποία απολάμβανε την παρέα όλων.

Ποια είναι η Ισαμπέλα Μασενέ

Το ζευγάρι φαίνεται να έχει και την οικονομική δυναμική που χρειάζεται σε τέτοιες περιπτώσεις, παρόλο που είναι πολύ νωρίς ακόμα για να σχεδιάσουν το μέλλον τους. Η Ισαμπέλα είναι η κόρη του Αρνό, ιδρυτή του Διαδικτύου Net-a-Porter, πρωτοπόρου στην πώληση πολυτελούς μόδας μέσω Διαδικτύου. Η μητέρα της, Nάταλι Μασενέ, δημιούργησε το λιανικό εμπόριο υψηλής μόδας Net-a-Porter ενώ βρισκόταν στο τραπέζι της κουζίνας της σε ένα διαμέρισμα στo Τσέλσι το 2000. Σήμερα, η ιστοσελίδα έχει έξι εκατομμύρια μοναδικούς επισκέπτες τον μήνα και πουλά 390 brands σε 170 χώρες με τρελά κέρδη.

Ωστόσο, το 2015 η Mασενέ ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από την εταιρεία μόδας, λίγο μετά την επιβεβαίωση της συγχώνευσης μεταξύ της Net-a-Porter και της ιταλικής εταιρείας Yoox. Το 2015 οι γονείς της Ισαμπέλα, έπειτα από δεκαπέντε χρόνια γάμου, χώρισαν. Η μητέρα της ζει στο Donhead House, ένα αρχοντικό στο Wiltshire, ενώ ο πατέρας της έχει παντρευτεί το πρώην μοντέλο και σχεδιάστρια Caroline Sciamma. Η Ισαμπέλα έχει μία αδελφή, την Αβα, η οποία είναι 15 ετών, και έναν θετό αδελφό, τον Λεονάρντο, από τον δεύτερο γάμο του πατέρα της.

Πολύπλευρη και περίεργη, της αρέσει να βρίσκεται μπροστά και πίσω από την κάμερα. Οι δύο νέοι έχουν πολλά κοινά, καθώς είναι αφοσιωμένοι στην επιχείρηση μόδας, μεγάλωσαν στο Λονδίνο και ενδιαφέρονται και οι δύο για την Τέχνη και τη φωτογραφία.

Read More

And More