Αχώριστοι Αναστασία Περράκη και Χρήστος Μπίρμπας! Που τους απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός

Η Αναστασία Περράκη και ο Χρήστος Μπίρμπας παραμένουν μαζί και ερωτευμένοι, παρόλο που κατά καιρούς τα δημοσιεύματα που  τους θέλουν να έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους.

Το γνωστό μοντέλο και ο σύντροφός της μοιράζονται μία πολύ όμορφη, ήρεμη και τρυφερή σχέση, γεμάτη από μοναδικές στιγμές και χωρίς ωστόσο να μένουν κάτω από την ίδια στέγη. Ο Χρήστος Μπίρμπας διατηρεί άψογες σχέσεις με την κόρη της Αναστασίας, Έλενα, ωστόσο, το ζευγάρι έχει επιλέξει να μη συγκατοικεί.

Αυτή την περίοδο και οι δύο τους οργανώνουν τις τελευταίες επαγγελματικές τους υποχρεώσεις, καθώς από μέρα σε μέρα θα ξεκινήσουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές, κάτι που έχουν ανάγκη μετά από μια αρκετά απαιτητική χρονιά. 

Πρόσφατα ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την Αναστασία Περράκη και τον Χρήστο Μπίρμπα σε γνωστό εμπορικό κέντρο στο Μαρούσι, σε μια χαλαρή βόλτα τους.

Οι δυο τους, χάζεψαν τις βιτρίνες των καταστημάτων, απόλαυσαν τη βόλτα τους ενώ ήταν ιδιαίτερα ευδιάθετοι. 

Να θυμίσουμε πώς η Αναστασία Περράκη και ο Χρήστος Μπίρμπας είναι ζευγάρι από το 2015. Στην αρχή προσπάθησαν και οι δύο να κρατήσουν το ειδύλλιό τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, καθώς το διαζύγιο του μοντέλου από τον πρώην σύζυγό της Μιχάλη Μουρούτσο δεν είχε οριστικοποιηθεί.

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More