Αυλαία για το Live News: Το μήνυμα του Νίκου Ευαγγελάτου για τη νέα τηλεοπτική χρονιά

Αυλαία έριξε για την φετινή τηλεοπτική σεζόν  και το Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο σήμερα το απόγευμα, μέσα από τη συχνότητα του Mega.  Στο κλείσιμο της καθημερινής ενημερωτικής εκπομπής, , ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής θέλησε να πει ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς στο τηλεοπτικό κοινό για την εμπιστοσύνη που του έδειξε όλη την τηλεοπτική σεζόν.

Συγκεκριμένα, λίγο πριν πέσουν οι τίτλοι τέλους για το Live News, ο Νίκος Ευαγγελάτος πήρε τον λόγο και απευθύνθηκε στο τηλεοπτικό κοινό λέγοντας, «θέλω να πω ότι κάθε φορά όταν κάτι φτάνει στο τέλος του είναι η ανάγκη όλων μας να σας πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ. Μας εμπιστευτήκατε, εμπιστευτήκατε το MEGA που σε ελάχιστο χρόνο έγινε ένας πολύ μεγάλος σταθμός. Έφτασε στην κορυφή της τηλεθέασης και αυτή την εκπομπή την φέρατε στην κορυφή της ενημέρωσης».

Και συμπλήρωσε, «Δεν έχουν σημασία τα νούμερα, έχει σημασία όμως αυτή η εμπιστοσύνη. Σας ευχαριστούμε όλους πάρα πολύ. Κάναμε ότι καλύτερο μπορούσαμε και θα κάνουμε ακόμα περισσότερα την επόμενη χρονιά που θα έρθει. Το ραντεβού μας λοιπόν, πρώτα ο Θεός, είναι για την 22η μέρα του Αυγούστου του 2022. Καλό καλοκαίρι» συμπλήρωσε ο Νίκος Ευαγγελάτος στο τελευταίο Live News για την φετινή τηλεοπτική σεζόν στο MEGA.

Read More

And More